Pet direkt d.o.o. Pet direkt d.o.o. Pet direkt d.o.o. Pet direkt d.o.o.

Program vjernosti

Program vjernosti

PD PROGRAM VJERNOSTI je program vjernosti nagrađivanja naših kupaca unutar kojega prilikom svake redovite kupovine možete sakupljati bodove i pomoću istih ostvariti popuste.

Članovi PD Programa vjernosti ostvaruju povoljnije uvjete kupovine kao i brojne mogućnosti sudjelovanja u akcijama iz Programa vjernosti koje su namijenjene samo članovima PD Programa vjernosti.

Nagrađivanje iz sustava Programa vjernosti sastoji se u mogućnosti sakupljanja bodova koji se mogu zamijeniti za popust prilikom buduće redovite kupovine, posebnih pogodnosti iz Programa vjernosti te preuzimanja kupona za ostvarivanje popusta.

Kako bi mogli postati članom PD Programa vjernosti potrebno je slijedeće:

  1. Registrirati korisnički račun
  2. Dati svoj pristanak da želite postati članom PD Programa vjernosti

Ukoliko već imate registriran svoj korisnički račun, tada je samo potrebno dati pristanak da želite postati članom PD Programa vjernosti.

Ukoliko još nemate registriran svoj korisnički račun, a želite postati članom PD Programa vjernosti, tada je potrebno napraviti registraciju korisničkog računa, a što možete napraviti tako da dodate oznaku kako želite postati članom PD Programa vjernosti. Dodavanjem oznake, ista će Vas preusmjeriti do postupka izrade korisničkog računa.

Nakon registracije korisničkog računa i učlanjenja u PD Program vjernosti prilikom svake redovite kupovine možete sakupljati bodove u omjeru 1€ - 1 BOD

Kako bi ostvarili popust iz Programa vjernosti u iznosu od 10% na ukupan iznos redovite kupovine potrebno je sakupiti 150 bodova.

Primjerice, prilikom današnje kupovine iznos Vaše ukupne narudžbe iznosi 55,08€. Za ovu kupovinu na Vaš korisnički račun biti će dodano 55 bodova. Bodovi na Vašem korisničkom računu biti će vidjivi tek po završetku obrade vaše narudžbe. Na ovaj način možete sakupljati bodove do bodovnog praga od 150 bodova. Nakon što sakupite 150 bodova, odnosno pređete navedeni prag na vaš e-mail račun stići će kod za popust od 10% koji možete iskoristiti kod sljedeće narudžbe na web shopu.

Ukoliko imate sakupljeno primjerice 155,02 boda, tada će se iskoristiti samo 150 bodova od ukupno sakupljenog broja bodova dok će ostatak od 5 bodova ostati na Vašem korisničkom računu i njih možete koristiti za daljnje sakupljanje bodova.

VAŽNA NAPOMENA:

  1. Popust iz Programa vjerosti moguće je ostvariti samo prilikom redovite kupovine
  2. Redovita kupovina je svaka kupovina koja ne uključuje popust ostvaren korištenjem bodova iz Programa vjernosti
  3. Popust iz Programa vjernosti ne može se koristiti na već snižene proizvode i proizvode na akciji/promociji
  4. Istovremeno korištenje bodova iz Programa vjernosti i drugih kupona nije moguće
  5. Popust ostvaren korištenjem bodova iz Programa vjernosti ne zbraja se sa drugim popustima/kuponima
  6. Bodovi iz Programa vjernosti sakupljeni tijekom vremena (npr.kroz period od 6 ili 12 mjeseci) nisu vremenski ograničeni i prenose se u narednu godinu

Sve pojedinosti o bodovima iz Programa vjernosti i stanje bodova možete u svakom trenutku provjeriti unutar svog korisničkog računa.

 
 
 

Program vjernosti

Skupljajte bodove pri svakoj kupnji te ih zamijenite za popuste pri sljedećoj kupnji!

 
Pet direkt d.o.o.