top menu

O nama

  O nama 3

    Kao vlasnici i ljubitelji životinja i ciljem o zdravoj i kvalitetnoj prehrani kućnih ljubimaca 2012. godine osnivali smo Pet direkt d.o.o. uz pomoć sveučilišnog magistra veterine Nikole Pohovskog DMV, koji svojim obrazovanjem, stečenim vještinama i stručnošću iz dana u dan pomaže u zaštiti zdravlja kućnih ljubimaca brinući se o pravilnoj prehrani i stečenim navikama kućnih ljubimaca. Svojim savjetom pomoći će Vam pri odabiru idealne prehrane za Vašeg ljubimca, ne oklijevajte obratiti nam se na info@petdirekt.hr

     Kako bi ostvarili svoj cilj u ponudu smo uvrstili najbolje svjetske brandove kako bi svaka njuška i capa ostala sita i zadovoljna. Naša vizija prehrane zasniva se na kvaliteti i usmjerena je prema zdravlju ljubimaca. Prema tome svaki kućni ljubimac, pas, mačka, ptica, ribice, gmazovi jedinke su koje za svoj razvoj i kvalitetan život zahtjevaju određeni način prehrane. Kako bi se sačuvalo zdravlje proizvođači se svakodnevno susreću s novim izazovima u razvoju kvalitete, prateći stroge smjernice u proizvodnji, a u tome im u veliko pomaže razvoj tehnologije. Čime se iz dana u dan usavršavaju i dobivaju kvalitetniju i zdraviju prehranu kućnih ljubimaca.

O nama 2

     U suradnji s kolegama nutricionistima i veterinarima iz Španjolske zadovoljstvo nam je što Vam možemo predstaviti linije kvalitetne prehrane pasa i mačaka iz premium (Dexter), high premium (Rex) i ultra premium linija (Rex natural range) segmenta. Potražite naše linije u ponudi, isprobajte i uvjerite se u kvalitetu po iznimno prihvatljivim cijenama. Zato Vam ponosno predstavljamo linije koje će Vaš ljubimac obožavati. Orijentirani prema prirodnim izvorima namirnica i potrebama organizma balans između pojedinih sastojaka u hrani doveden je do visokih standarda i postizanja smo najboljih rezultata prilikom hranjenja. Mnogo brojni kupci i njihovi ljubimci mogu to potvrditi. Zadovoljstvo nam je usrećiti Vas i Vašeg ljubimca smo najboljim proizvodima po iznimno povoljnim cijenama.

Koju skupinu proizvoda odabrati?

Potražite u rubrici naši proizvodi.

Kontaktirajte nas s povjerenjem…

PET DIREKT d.o.o.
za trgovinu i usluge
Gustelnička 9, 10000 Zagreb, HR
MB: 2916088, Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 73626553964, VAT: HR73626553964
Žiro: 2360000-1102300978
IBAN: HR5523600001102300978
SWIFT: ZABAHR2X
Temeljni kapital: 40.000,00 Kn
Čl. Uprave: Ivan Šajnović, dr.med.vet., N. Pohovski, dr.med.vet.univ.mag.dom.car.