TOP MENUE

Za svog najboljeg prijatelja biram samo najkvalitetnije!

 

Za svog najboljeg prijatelja biram samo najkvalitetnije!

Kao što pazite na svoju prehranu, jednako je bitno da pripazite i na prehranu svojih ljubimaca kako biste im osigurali kvalitetan i zdrav život.  Za normalan rast i razvoj vašeg ljubimca potrebna je zdrava prehrana bogata bjelančevinama, mastima, ugljikohidratima, vitaminima, mineralima i naravno voda.

Rex high premium i premium hrana za mačke i pse osigurava sve potrebne nutrijente za pravilan razvoj vašeg ljubimca. Uz to obogaćena je svim potrebnim vitaminima i mineralima potrebnim za funkcioniranje probave i imunološkog sistema na dnevnoj bazi.  Rex formula razvijena je u skladu s nutricionistima i veterinarima te potpuno oslobođena od transgenih proizvoda.REX DAILY ADULT 15kg 1

Pri proizvodnji Rex hrane za kućne ljubimce praćene su stroge smjernice kvalitete kako bi se osigurala najbolja kvaliteta, uključujući velike količine svježeg mesa, ribe i povrća i odabir najviše prihvatljivih sastojka. Dokaz toga je i niska količina pepela u REX High Premium hrani za kućne ljubimce, koja jamči savršenu probavljivost.

 

 

 

OREX GRAIN FREE 15KG 1sim iznimno kvalitetnog nutritivnog sastava Rex prehrana za ljubimce ponosni je nosioc i GMO Free certifikata te i na taj način jamči savršenu prehranu za vašeg najboljeg prijatelja.

Rex asortiman nudi širok spektar proizvoda po iznimno povoljnim cijenama, pa ćete tako u ponudi moći naći suhu i mokru hranu za vaše mačke ili pse. Osim toga u ponudi je i hrana za pse bez žitarica pogodna za sve ljubimce koji pate od In tolerancije na žitarice. Pogledajte ponudu i odaberite samo najbolje za vašeg malenog prijatelja ili prijateljicu:

 

 

 

Za svog najboljeg prijatelja biram samo najkvalitetnije! 1