TOP MENUE

Zračna Pumpa za Akvarij Oxyboost 300 Plus

210,00 kn (27,87 EUR)

Snaga [W] 2,5

Protok: 2×150 l / h

Kapacitet akvarija 200-300 l

Podizanje: 70 cm

Nema na zalihi

SKU: 113121 Kategorije: ,

Opis

Novo izdanje AQUAEL aeratora – OXYBOOST PLUS!

OXYBOOST PLUS  su učinkoviti i troše minimalnu energiju (2,2-2,5 W). Stoga su idealni za kontinuirani rad kao uređaji za prozračivanje (preporučujemo ih kombinirati s izrazito ukrasnim svjetlosnim savjetima za prozračivanje AQUAEL AIR LIGHTTS), za vožnju tradicionalnih filtera za spužve i filtera za šljunak. Mogu se koristiti i u brodskim spremnicima za pogon jednostavnih skimmera za cijevi.

Oni su nastavak 30-godišnje tradicije proizvodnje dijafragmičnih pumpi AQUAEL. Među modelima dostupnim na tržištu, ističu se modernim dizajnom, pažljivom izradom i značajnim performansama.

Linija aeratora OXYBOOST PLUS sastoji se od četiri modela:  AP 100 PLUS, APR 150 PLUS, AP 200 PLUS i APR 300 PLUS, pri čemu ovi brojevi predstavljaju maksimalnu učinkovitost opreme izraženu u litrama zraka koji se kroz njih pumpa na sat. Atraktori imaju jedan (verzije 100 i 150) ili dva izlaza za zrak (verzije 200 i 300). APR modeli opremljeni su glatkim podešavanjem performansi pomoću ergonomskih gumba smještenih na gornjem dijelu kućišta.

Tijela novih pumpi održavaju se u univerzalnom, modernom stilu s kombinacijom crne i bijele boje. Njihovi zaobljeni oblici nalik disku omogućuju lako čišćenje.

OXYBOOST PLUS aeratori napravljeni su s velikom pažnjom korištenjem suvremenih proizvodnih tehnologija.  Vrijedno je napomenuti da se kao nekoliko dijafragmnih pumpi dostupnih na tržištu – proizvode u Europskoj uniji (poljski proizvod, u potpunosti proizveden u tvornici AQUAEL u Suwałkiju). Ovo jamči potpunu dostupnost dodataka (membrane, sklopovi klipa).