Opis
riža, kukuruz, životinjske masti, izolat proteina soje *, hidrolizirani životinjski proteini, repina pulpa, minerali, sojino ulje, biljna vlakna, riblje ulje, frukto-oligo-saharidi, ekstrakt cvijeta nevena (izvor luteina).
DODACI (po kg):
Vitamin A: 11600 IJ, Vitamin D3: 1000 IJ, E1 (željezo): 115 mg, E2 (jod): 4,3 mg, E5 (mangan): 53 mg, E6 (cink): 212 mg, E8 (selen): 0,38 mg – Konzervansi – Antioksidansi.
ANALITIČKI SASTAV:
Proteini: 16% – masti: 16% – Sirovi pepeo: 4,7% – Sirova vlakna: 2% – Esencijalne masne kiseline: 43 g / kg – Ukupno bakra: 5 mg / kg – Natrij: 0,2% – Kalij: 0,9% – Metabolička energija: 4043 kcal / kg. * LIP: proteini odabrani zbog vrlo visoke probavljivosti.
NISKA RAZINA BAKRA
Niska razina bakra potrebna je kako bi se smanjila akumulacija ovoga minerala u hepatocitima i kako bi se spriječile povezane negativne posljedice.
KOMPLEKS ANTIOKSIDANSA
Patentirani kompleks antioksidansa pomaže da se neutraliziraju slobodni radikali.
VISOKA ENERGETSKA VRIJEDNOST
Odgovarajuća energetska vrijednost hrane (koncentrracija kalorijske vrijednosti) nužno je potrebna pacijentima sa oboljelom jetrom, uz činjenicu da se što manje treba opterećivati želudac.