TOP MENUE

ROYAL CANIN MEDIUM ADULT 7+ 15kg

500,00 kn (66,36 EUR)

(30,00 kn/kg)

Kompletna hrana za starije pse srednje velikih pasmina. Starost: iznad 7 god.

Održava se vitalnost starijih pasa zahvaljujući sinergističkom kompleksu antioksidansa (vitamini E & C, polifenoli iz zelenog čaja i grožđa) koji učinkovito neutraliziraju slobodne radikale. Količina fosfora je smanjena kako bi se olakšao rad bubrega, a zadržavanje mišićne mase jamči količina proteina od 25%.

Nema na zalihi

SKU: RC408890 Kategorije: , , ,

Opis

ROYAL CANIN SHN Medium Mature
Kompletna hrana za starije pse srednje velikih pasmina. Starost: iznad 7 god.

Usporava se napredovanje starosnih promjena. Održava se vitalnost starijih pasa zahvaljujući sinergističkom kompleksu antioksidansa (vitamini E & C, polifenoli iz zelenog čaja i grožđa) koji učinkovito neutraliziraju slobodne radikale. Količina fosfora je smanjena kako bi se olakšao rad bubrega, a zadržavanje mišićne mase jamči količina proteina od 25%.

Apetit psa stimulira se prirodnim aromama te odgovarajućim oblikom i teksturom granule.
Sačuvanost aroma i drugih nutricionističkih vrijednosti jamči patentirani način pakiranja hrane pod kontroliranom atmosferom (zrak se izvlači iz vreće, a ubacuje se čisti dušik).
Sumporne aminokiseline (metionin i cistin) stimuliraju produkciju ceramida (protein koji izgrađuje dlaku i kožu. Gama linolenska kiselina (Omega-6 iz boražinog ulja) jamči sjajnu dlaku, a Omega-3 masne kiseline (EPA/DHA iz ribljeg ulja) zdravu kožu.
Reducirano je nastajanje zubnog kamenca zahvaljujući sadržaju natrij fosfata koji „veže“ kalcij iz sline tako da se on ne odlaže u zubni plak.

SASTOJCI: dehidrirano meso peradi, kukuruz, riža, pšenično brašno, životinjska mast, kukuruzno brašno, pšenica, hidrolizirani životinjski proteini, repina pulpa, riblje ulje, biljna ulja (sojino i boražino), kvasci, fruktooligosaharidi, minerali, natrij polifosfat, ekstrakt kvasca (izvor mananoligosaharida), jaja u prahu, ekstrakti grožđa (izvor polifenola), ekstrakti zelenog čaja (izvor polifenola)

ANALITIČKI SASTAV: sirove bjelančevine 25%, mast 14%, pepeo 4,5%, vlakna 1,6%, vlaga 9,%.
Vitamini/kg: A 20000 IJ, D3 1000 IJ, E 500 mg.
Sadrži konzervanse i antioksidanse dozvoljene u EU.
Udjeli vitamina zajamčeni su najmanje do isteka roka valjanosti otisnutog na vreći.

Davati suho prema tablici sa uvijek dostupnom svježom vodom.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Zemlja podrijetla: Francuska.