TOP MENUE

SENSE Lososovo ulje 300ml

90,00 kn (11,95 EUR)

DIBAQ SENSE Lososovo ulje 300ml. Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse. Lososovo ulje obiluje visoko kvalitetnim omega 3 esencijalnim masnim kiselinama koje su od iznimne važnosti za zdrav i ispravan rast i razvoj organizma. Omega-3 masne kiseline imaju snažan protuupalni učinak, osnažujući na taj način kardiovaskularni sustav i moždanu aktivnost. Također, imaju pozitivan učinak na reproduktivni sustav i cjelokupan imunitet organizma. Djelovanje lososovog ulja očituje se na bolju kvalitetu dlačnog pokrivača, bolju koncentraciju i učenje što ima za posljedicu naprednije performanse životinje.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

DIBAQ SENSE Lososovo ulje 300ml

Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse. Lososovo ulje obiluje visoko kvalitetnim omega 3 esencijalnim masnim kiselinama koje su od iznimne važnosti za zdrav i ispravan rast i razvoj organizma. Omega-3 masne kiseline imaju snažan protuupalni učinak, osnažujući na taj način kardiovaskularni sustav i moždanu aktivnost. Također, imaju pozitivan učinak na reproduktivni sustav i cjelokupan imunitet organizma. Djelovanje lososovog ulja očituje se na bolju kvalitetu dlačnog pokrivača, bolju koncentraciju i učenje što ima za posljedicu naprednije performanse životinje.

SASTAV: Hladno prešano losovo ulje dobiveno od Norveškog lososa (EPA + DHA 7%, Omega-3 14 %, Omega-6 14%) je visokokvalitetan izvor EPA (eikozapentaenoinska kiselina) i DHA Omega 3 masne kiseline (dokozaheksaenska kiselina).

ANALITIČKI SASTAV: Sirove masti 99.5 %.

NAČIN UPORABE: Lososovo ulje kao dodatak prehrani potrebno je uvesti u svakodnevnu prehranu postepeno. Naglo uvođenje visokih doza lososovog ulja u svakodnevnu prehranu moglo bi rezulturati probavnim poremećajima (dijareja). Dodatak prehrani prikladan je za sve pasmine pasa svih životnih dobi. Čuvati u zatvorenoj bočici na tamnom i suhom mjestu. Jednom otvorenu bočicu preporučljivo je iskoristiti kroz naredna 3 mjeseca. LOT br. otisnut na originalnoj ambalaži. Rok uporabe: 12 mjeseci od datuma proizvodnje. Proizvod je namijenjen isključivo za primjenu u prehrani životinja.

Proizvedeno u Španjolskoj (EU). LOT broj, rok upotrebe, broj tvornice i neto kilaža otisnuti su na originalnoj ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.