TOP MENUE

RINTI Sensible Pur Konjetina konzerva 400g

31,49 kn (4,18 EUR)

RINTI KONJETINA, ZA OSJETLJIVE PSE. Potpuna, vlažna hrana za kućne ljubimce, za pse, samo od KONJETINE. Prilagođena je osjetljivim psima, alergičnim na određene komponente hrane. Sadrži  bjelančevine iz samo jednog izvora, od jedne vrste životinja, najviše kvalitete.  Ne sadrži UGLJIKOHIDRATE -žitarice ni povrće, i zato je posebno pogodna za pse koji su alergični na rižu, krumpir ili žitarice.  Psi s alergijama i osjetljivi psi obično su i izbirljivi na hranu. RINTI SENSIBLE vrlo je ukusna hrana, tako da odgovara i najizbirljivijim ljubimcima.

SKU: RP94044 Kategorije: , , ,

Opis

RINTI Sensible Pur Konjetina konzerva 400g

RINTI – SAMO KONJETINA, ZA OSJETLJIVE PSE. Potpuna, vlažna hrana za kućne ljubimce, za pse, samo od KONJETINE. Prilagođena je osjetljivim psima, alergičnim na određene komponente hrane. Sadrži  bjelančevine iz samo jednog izvora, od jedne vrste životinja, najviše kvalitete.  Ne sadrži UGLJIKOHIDRATE -žitarice ni povrće, i zato je posebno pogodna za pse koji su alergični na rižu, krumpir ili žitarice.  Psi s alergijama i osjetljivi psi obično su i izbirljivi na hranu. RINTI SENSIBLE vrlo je ukusna hrana, tako da odgovara i najizbirljivijim ljubimcima.

Sastav: 100% konjetina (pluća, želudac, jetra, krto meso, ostale iznutrice, bubrezi), minerali.

Analitički sastav: bjelančevine 10,0%, sadržaj masti 8,0%, sirova vlakna 1,0%, sirovi pepeo 2,0%, vlaga 78,0%.

Dodaci/Kgvitamini i elementi u tragovima: vitamin D3: 200IJ, vitamin E (u obliku alfa-tokoferil-acetata): 20mg, cink (cink oksid): 13mg.  

Uputa za hranjenje: 10kg teškom psu ponudite približno 1,5 konzervu na dan, 20kg teškom psu ponudite približno 2,5 konzerve na dan.

Dnevna količina hranjenja može odstupati od navedenog, ovisno o pasmini i aktivnosti psa.  Otvorenu limenku čuvati na hladnom, do +8°C, upotrijebiti u roku 2 dana. 

Datum do kojeg je najbolje upotrijebiti hranu, serijski broj i veterinarski kontrolni brojneto masa otisnuti su na pakiranju. Zemlja porijekla: EU – Njemačka