TOP MENUE

RINTI GOLD MINI Jelen i Govedina pašteta 100g

8,06 kn (1,07 EUR)

Rinti Gold MINI Jelen i Govedina. Potpuna vlažna hrana za kućne ljubimce, za pse. Hrana je posebno dizajnirana za izbirljive odrasle pse malih pasmina. Ne sadrži soju ni umjetna bojila. Ne sadrži rekonstruirano meso, već komadiće čistog mesa i iznutrice. Sadrži ukupno 65% mesa i iznutrica.

SKU: RG92023 Kategorije: , , ,

Opis

RINTI GOLD MINI Jelen i Govedina pašteta 100g

Potpuna, vlažna hrana za kućne ljubimce, za pse. Hrana je posebno dizajnirana za izbirljive odrasle pse malih pasmina. Ne sadrži soju ni umjetna bojila. Ne sadrži rekonstruirano meso, već komadiće čistog mesa i iznutrice. Sadrži ukupno 65% mesa i iznutrica.

Sastav: govedina  (33%), jetra, jelen (6%), bubrezi, iznutrica, mineralne tvari.

Analitički sastav: bjelančevine 10,5%, sadržaj masti 5,0%, sirova vlakna 0,3%, sirovi pepeo 2,0%, vlaga 81,0%.

Dodaci/Kgvitamini i elementi u tragovima: vit D3 200 IJ, vit E 20mg, bakar (bakar II sulfat, pentahidrat): 2mg, mangan (manganov II sulfat, monohidrat): 1,5mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 5mg, jod  (kalijev jodid): 0,5mg.

Uputa za hranjenje: do 4 kg teškom psu ponudite 3 posudice  na dan, do 8kg teškom psu ponudite približno 5 posudica na dan. Dnevna količina hranjenja može odstupati od navedenog, ovisno o pasmini i aktivnosti psa.  Otvorenu limenku čuvati na hladnom, do +8°C, upotrijebiti u roku 2 dana.

Datum do kojeg je najbolje upotrijebiti hranu, serijski broj i veterinarski kontrolni brojneto masa otisnuti su na pakiranju.