TOP MENUE

RINTI EXTRA MINI Chicko Pileći zalogajčić, poslastica za pse 80g

32,10 kn (4,26 EUR)

RINTI CHICKO MINI Pileći zalogajčić. Trakice hruskave piletine sa smanjenim udjelom masnoće. Proizvedene su od svježih pilećih prsa, sa sirom. Proizvod ne sadrži soju (ekstrakte biljnih bjelančevina), niti mesno brašno. Meso se prije steriliziranja polako suši na zraku, zato su fileti posebno aromatski. Dobri su za želudac zbog svoje iznimne probavljivosti. Zatvarač na vrhu paketića će očuvati svježinu proizvoda duže vrijeme.

SKU: RC91440 Kategorije: , ,

Opis

RINTI EXTRA MINI Chicko Pileći zalogajčić, poslastica za pse 80g

Trakice hruskave piletine, sa smanjenim udjelom masnoće. Proizvedene su od svježih pilećih prsa. Proizvod ne sadrži soju (ekstrakte biljnih bjelančevina), niti mesno brašno. Meso se prije steriliziranja polako suši na zraku, zato su fileti posebno aromatski. Dobri su za želudac zbog svoje iznimne probavljivosti. Zatvarač na vrhu paketića će očuvati svježinu proizvoda duže vrijeme. Čuvati na suhom i hladnim mjestu, nakon otvaranja upotrijebiti u roku od 2 tjedna. Odvlaživač zraka koji se nalazi unutar pakiranja čuva svježinu proizvoda i nije za konzumaciju.

Uputa za hranjenje: Može se davati kao poslastica između dnevnih obroka. Psu uvijek osigurajte dovoljno svježe vode. Dnevna količina poslastica otprilike odgovara 10% preporučenog dnevnog unosa hrane.

SASTAV: pileće meso 83%, nus-proizvodi biljnog porijekla, mineralne tvari.

ANALITIČKI SASTAV: sirove bjelančevine 52%, sadržaj masti 6%, sirovi pepeo 3,5%, sirova vlakna 0,5%, vlaga 20%. Datum do kojeg je najbolje upotrijebiti hranu, serijski broj i neto masa otisnuti su na pakovanju.