TOP MENUE

PET SECRET White Pearl Šampon za bijelu dlaku

122,00 kn (16,19 EUR)

PET SECRET White Pearl Šampon za bijelu dlaku. U njezi i zaštiti dlake kućnih ljubimaca poseban izazov su ljubimci sa bijelom dlakom. Posebna objašnjenja nisu potrebna, ali posebno kreiran proizvod za pomoć u održavanju bijele dlake uistinu bijelom svakako je dobrodošao. Odsad je to moguće uz posebno kreiran šampon za bijelu dlaku s dodatkom keratina i polifruktola, White pearl šampon za bijelu dlaku. Upravo ova kombinacija štiti dlaku prilikom šamponiranja, hidratizira ju i obnavlja. Dlaka postaje biserno sjajna, glatka i podatna za češljanje.

Opis

PET SECRET White Pearl Šampon za bijelu dlaku

U njezi i zaštiti dlake kućnih ljubimaca poseban izazov su ljubimci sa bijelom dlakom. Posebna objašnjenja nisu potrebna, ali posebno kreiran proizvod za pomoć u održavanju bijele dlake uistinu bijelom svakako je dobrodošao.

Zato je Pet Secret tim odlučio prodrijeti u problematiku i donijeti vam rješenje… otkriti još jednu tajnu njegovanih ljubimaca. Bijela dlaka vašeg ljubimca bijela kao biser?

Odsad je to moguće uz posebno kreiran šampon za bijelu dlaku s dodatkom keratina i polifruktola, White pearl šampon za bijelu dlaku. Upravo ova kombinacija štiti dlaku prilikom šamponiranja, hidratizira ju i obnavlja. Dlaka postaje biserno sjajna, glatka i podatna za češljanje.

Keratin dubinski i brzo prodire u strukturu dlake, trenutno njeguje i zaglađuje dlaku te joj daje elastičnost izvana i iznutra. Polifruktol kao prirodni polimer fruktoze sintetiziran je u voću i povrću, te dlaci osigurava hidrataciju. Svježi miris zelene jabuke čini šampon ugodnim i poželjnim za svakodnevno kupanje.

Visoko vrijedni sastojci su ono što vaš ljubimac zaslužuje, a mi vam donosimo i u ovom proizvodu.

Optički ljubičasti pigment pomaže neutralizirati neprozirne narančaste tonove, a dlaku zadržati svijetlom i sjajnom. Šampon ne sadrži kemijske izbjeljivače, kao ni enzime.

Bijela dlaka neka bude bijela!


Način uporabe: Navlažite dlaku s toplom vodom i nanesite šampon izbjegavajući oči. Napravite pjenu i dobro umasirajte približno 3-5 minuta kako bi aktivni sastojci djelovali i dospjeli do kože. Ljubimca temeljito isperite. Pet Secret White Pearl šampon za bijelu dlaku možete koristiti svakodnevno.

Napomena: samo za vanjsku primjenu. Ne smije se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne smije doći u kontakt sa očima. Ako se pojavi reakcija preosjetljivosti prekinuti uporabu.

e 185 ml