TOP MENUE

PET SECRET Sprej za zaštitu dlake

139,00 kn (18,45 EUR)

PET SECRET Sprej za zaštitu dlake. Dlaka vašeg ljubimca prva je stvar koju primjećujete, no svakodnevnom izloženošću raznim stresnim faktorima ona se isušuje te postaje porozna i osjetljiva, krhka, gruba i neuredna. Na mokroj dlaci stvara se mokri film s otopljenim kisikom koji se djelovanjem suhog zraka aktivira i oslobađa slobodne radikale. Rješenje donosi Sprej za zaštitu dlake s procijanidima iz švicarske sorte grožđa Pinot Noir i keratinom, koji štite dlaku od oksidacijskog stresa, štetnih vanjskih utjecaja (šampona, morske vode, sunca) i smanjuju oštećenje dlake uzrokovano suhoćom. Lijepa dlaka sada je dostupna u samo nekoliko poteza!

SKU: PS-13 Kategorije: , ,

Opis

PET SECRET Sprej za zaštitu dlake

Dlaka vašeg ljubimca prva je stvar koju primjećujete, no svakodnevnom izloženošću raznim stresnim faktorima ona se isušuje te postaje porozna i osjetljiva, krhka, gruba i neuredna. Na mokroj dlaci stvara se mokri film s otopljenim kisikom koji se djelovanjem suhog zraka aktivira i oslobađa slobodne radikale. Rješenje donosi Sprej za zaštitu dlake s procijanidima iz švicarske sorte grožđa Pinot Noir i keratinom, koji štite dlaku od oksidacijskog stresa, štetnih vanjskih utjecaja (šampona, morske vode, sunca) i smanjuju oštećenje dlake uzrokovano suhoćom. Lijepa dlaka sada je dostupna u samo nekoliko poteza!

P.S. tajni sastojci su: procijanidi, ekstrakt grožđa Pinot Noir, aktivni oblik vitamina E.

Način uporabe: protresti sprej prije primjene. Sprej se nanosi obavezno na cijelo tijelo prije svakog sušenja dlake toplim zrakom, te prije izlaganja suncu.

Napomena: samo za vanjsku primjenu.Ne smije se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne smije se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne smije doći u kontakt s očima. Ako se pojavi reakcija preosjetljivosti prekinuti uporabu.

e 185 ml

Proizvodi: Pet Secret d.o.o. Samoborska cesta 266, 10000 Zagreb Zemlja podrijetla: Hrvatska (EU)