TOP MENUE

PET SECRET Aromatherapy Serum za njegu šapica i dlake

139,00 kn (18,45 EUR)

PET SECRET Aromatherapy Serum za njegu šapica i dlake. Učestali svrab i lizanje šapa, pojava perutave kože… Zvuči li vam ovo poznato? Svaka od navedenih promjena ima svoj uzrok, ali i način na koji se može držati pod kontrolom. Željeni rezultati zasigurno neće izostati uz Aromatherapy serum za njegu šapica i dlake! U čemu je njegova tajna? Ponajprije u eteričnom ulju čajevca koje ima antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje, dok protuupalna svojstva pruža eterično ulje limunske trave. Zbog veće izloženosti dlake na području šapica i nogu serum sadrži i keratin koji njeguje dlaku i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja (pucanja). Nakon svake šetnje šapice vaših ljubimaca će vam biti zahvalne!

Opis

PET SECRET Aromatherapy Serum za njegu šapica i dlake

Učestali svrab i lizanje šapa, pojava perutave kože… Zvuči li vam ovo poznato? Svaka od navedenih promjena ima svoj uzrok, ali i način na koji se može držati pod kontrolom. Željeni rezultati zasigurno neće izostati uz Aromatherapy serum za njegu šapica i dlake! U čemu je njegova tajna? Ponajprije u eteričnom ulju čajevca koje ima antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje, dok protuupalna svojstva pruža eterično ulje limunske trave. Zbog veće izloženosti dlake na području šapica i nogu serum sadrži i keratin koji njeguje dlaku i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja (pucanja). Nakon svake šetnje šapice vaših ljubimaca će vam biti zahvalne!

P.S. tajni sastojci su: keratin, eterično ulje limunske trave i čajevca.

Način uporabe : nakon šetnje oprati šape Pet Secret aromatherapy sapunom za pranje i njegu šapica.Protresti sprej prije primjene te sa udaljenosti 20-25 cm nasprejati serum na površinu došaplja i donožja. Ostaviti da se osuši prirodno na zraku. Ovaj proizvod kombinira se sa Aromatherapy sapunom za pranje i njegu šapica.

Napomena: samo za vanjsku primjenu. Ne smije se nanositi na oštećenu kožu ili rane. Ne smije doći u kontakt s očima. Ako se pojavi reakcija preosjetljivosti prekinuti uporabu.

e 185 ml