TOP MENUE

JBL SANSIBAR DARK 10kg pijesak za akvarij

170,00 kn (22,56 EUR)

JBL SANSIBAR DARK pijesak za akvarij. Dekorativan šljunak za slatkovodne i morske akvarije. Idealan za sve akvarijske ribe koje se hrane u donjim slojevima akvarija. Ne ispušta toksine u vodu. Veličina zrna: 0,2 – 0,6 mm. Idealno za ribe, beskralježnjake i biljke. Odličan u kombinaciji sa JBL Aqua Basis plus za savršeni rast biljaka. Prigodan za osjetljive ribe iz donjeg sloja akvarija; som i jastog. Neutralan u vodi; ne ispušta tvari koji uzrokuju tvrdoću vode; neželjene silikate u vodu.

Nema na zalihi

SKU: J6705100 Kategorije: , ,

Opis

JBL SANSIBAR DARK 10kg pijesak za akvarij

Dekorativan šljunak za slatkovodne i morske akvarije. Idealan za sve akvarijske ribe koje se hrane u donjim slojevima akvarija. Ne ispušta toksine u vodu. Veličina zrna: 0,2 – 0,6 mm. Idealno za ribe, beskralježnjake i biljke. Odličan u kombinaciji sa JBL AquaBasis plus za savršeni rast biljaka. Prigodan za osjetljive ribe iz donjeg sloja akvarija; som i jastog. Neutralan u vodi; ne ispušta tvari koji uzrokuju tvrdoću vode; neželjene silikate u vodu.

Uputa za korištenje: Sansibar DARK je prethodno očišćen; potrebo je samo isprati ga prije upotrebe. Prilikom punjenja akvarija pazite da ne podignete pijesak.

Kako izračunati potrebnu količinu? (odnosi se na debljinu sloja od 5 cm): Dužina (cm) x Širina (cm) / 140 = kg Sansibar DARK (potražite tablicu na pakiranju).

Rok trajanja neograničen. Serijski broj i količina otisnuti na pakiranju.

Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.

Zemlja porijekla: Njemačka.