TOP MENUE

JBL PROSCAPE SHRIMPS SOIL BEIGE 3L

157,00 kn (20,84 EUR)

JBL PROSCAPE SHRIMP SOIL BEIGE. Supstrat bež boje bogat hranjivim tvarima za akvarije s račićima. Postiže vrijednosti vode kao u tropskim vodama. Omogućuje neznatno niže (kisele) pH vrijednosti vode i nisku razinu KH. Idealan supstrat za račiće. Granulacija supstrata osigurava protok vode i dotok kisika na dnu i pomaže kod opskrbe hranjivih tvari za korijen akvarijskih biljaka i potiče koloniziranje mikroorganizama. Bogat mineralima za optimalne uvjete za rast biljaka.

 

Nema na zalihi

SKU: J6707500 Kategorije: , ,

Opis

JBL PROSCAPE SHRIMP SOIL BEIGE

Supstrat bež boje bogat hranjivim tvarima za akvarije s račićima. Postiže vrijednosti vode kao u tropskim vodama. Omogućuje neznatno niže (kisele) pH vrijednosti vode i nisku razinu KH. Idealan supstrat za račiće. Granulacija supstrata osigurava protok vode i dotok kisika na dnu i pomaže kod opskrbe hranjivih tvari za korijen akvarijskih biljaka i potiče koloniziranje mikroorganizama. Bogat mineralima za optimalne uvjete za rast biljaka.

Upotreba: preporuča se isprati supstrat prije korištenja kako bi odstranili abrazivnu prašinu nastalu za vrijeme transporta. Kako bi spriječili nakupljanje minerala u vodi prva dva tjedna svaka 2 do 3 dana promijenite 50% vode. Pažljivo lijevajte vodu u akvarij kako ne bi došlo do namještanja tla. Preporučena visina supstrata cca 3 cm. Potrebnu količinu supstrata za Vaš akvarij izračunajte na sljedeći način. Širina akvarija=Š(cm), Duljina akvarija=D(cm), Visina supstrata=V(cm), Količina supstrata=K(L). Formula: ŠxDxV/1000=K. Pogodan za slatkovodne akvarije.

Količina i serijski broj otisnuti na pakiranju.

Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka.