TOP MENUE

JBL Manado 25L dekorativna podloga za akvarij

271,30 kn (36,01 EUR)

JBL Manado dekorativna podloga za akvarij. Kompletan prirodni supstrat za slatkovodne akvarije. JBL Manado aktivira podnu floru akvarija, stimulira se kolonizacija korisnih bakterija i bakterija čistača čime se ograničava rast neželjenih algi.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: J6702500 Kategorije: , ,

Opis

JBL Manado 25L dekorativna podloga za akvarij

Kompletan prirodni supstrat za slatkovodne akvarije. JBL Manado aktivira podnu floru akvarija, stimulira se kolonizacija korisnih bakterija i bakterija čistača čime se ograničava rast neželjenih algi. Osigurana je potpora rastu biljaka u kombinaciji sa JBL ProFlora AquaBasis. Supstrat predstavlja skladište nutrijenata koji se koriste po potrebi. Granule supstrata su nježne za ribe i ne oštećuju im kožu.

Uputa za korištenje: isperite supstrat toplom vodom iz pipe. Postavljati u količinama naznačenim na tabeli za cca 5 cm sloja: prema formuli dužina akvarija x širina akvarija / 200 = litara manadoa za 5 cm sloja.

Rok trajanja je neograničen, količina i serijski broj otisnuti su na pakiranju.

Upotreba: isperite supstrat toplom vodom iz pipe. Postavljati u količinama naznačenim na tabeli za cca 5 cm sloja: prema formuli dužina akvarija x širina akvarija / 200 = litara manadoa za 5 cm sloja.