TOP MENUE

Hill’s Science Plan PUPPY Piletina, vlažna hrana za štence 12kom x 370 g

247,80 kn (32,89 EUR)

Hill’s SCIENCE PLAN PUPPY Mokra hrana za štence s Piletinom
Potpuna hrana za kućne ljubimce, za štence u razvoju u razdoblju od prestanka sisanja do godine dana i za gravidne kuje i kuje koje doje.

Nema na zalihi

SKU: HSP607100 Kategorije: , , , ,

Opis

Hill’s SCIENCE PLAN PUPPY Hrana za Pse s Piletinom
Potpuna hrana za kućne ljubimce, za štence u razvoju u razdoblju od prestanka sisanja do godine dana i za gravidne kuje i kuje koje doje.

Kako vaše štene raste, treba vam hrana koja može pratiti njegov razvoj. Hrana za pse Hill’s SCIENCE PLAN PUPPY s piletinom slasna je mokra hrana koja pruža precizno uravnoteženu prehranu za opće zdravlje i blagostanje vašeg ljubimca. Proizvedena od piletine i cjelovitih žitarica, ova konzervirana hrana za štence pruža bjelančevine za održavanje vitkih mišića i DHA iz ribljeg ulja za zdrav razvoj mozga i očiju, s uravnoteženim hranjivim tvarima za opće zdravlje i blagostanje.

  • Visoko kvalitetne bjelančevine koje vašem štencu pomažu u izgradnji i održavanju vitkih mišića
  • Proizvedena od ciljanih, lako probavljivih sastojaka koje će vaše štene obožavati
  • Formula prikladna za štence s mješavinom moćnih antioksidansa za cjeloživotno zdravlje
  • Uravnoteženi minerali za jake kosti i zube

Sastojci: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (piletina 21%), žitarice, prerađevine biljnog podrijetla, minerali, ulja i masti.

Analitički sastav: Bjelančevine 6,8%, Sadržaj masti 5,3%, Sirova vlaknina 1,2%, Sirovi pepeo 2,0%, Vlaga 76,0%, po kg: Vitamin A 19.330IU, Vitamin D3 406IU.

Dodaci po kgPrehrambeni dodaci: 3b103 (Željezo) 9,6 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Bakar) 1,6 mg, 3b502 (Mangan) 2,1 mg, 3b603 (Cink) 24,6 mg.

Upute za hranjenje: Prilagodite količinu hrane po potrebi kako biste održali optimalnu tjelesnu težinu. Ako niste sigurni, obratite se veterinaru. Hranite li prvi put ovom hranom? Napravite postepeni prijelaz na ovu hranu kroz 7 dana miješajući sve veću količinu nove hrane u odnosu na hranu koju ste koristili.
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Prehrambene potrebe ljubimaca mogu se promijeniti s njihovom dobi. Informirajte se o tome prilikom svakog kontrolnog pregleda kod veterinara.