TOP MENUE

Hill’s Science Plan MATURE ADULT 7+ Piletina, vlažna hrana za pse 12kom x 370g

247,80 kn (32,89 EUR)

Hill’s SCIENCE PLAN MATURE ADULT 7+ Mokra Hrana za Pse s Piletinom
Potpuna hrana za kućne ljubimce, za pse starije od 7 godina. Vaš pas obožavat će okus te meku i glatku teksturu piletine u hrani za starije pse HILL’S SCIENCE PLAN Mature Adult. Savršena ravnoteža okusa i nutrijenata za vašeg psa. Precizno uravnoteženo tako da pruža odgovarajuću količinu energije za održavanje idealne tjelesne težine starijih pasa. Pružite svom starijem psu savršenu ravnotežu okusa i nutrijenata u ovoj konzerviranoj hrani u kojoj će vaš ljubimac sigurno uživati

Nema na zalihi

SKU: HSP607095 Kategorije: , , , ,

Opis

Hill’s SCIENCE PLAN MATURE ADULT 7+ Hrana za Pse s Piletinom
Potpuna hrana za kućne ljubimce, za pse starije od 7 godina.
Vaš pas obožavat će okus te meku i glatku teksturu piletine u hrani za starije pse HILL’S SCIENCE PLAN Mature Adult. Savršena ravnoteža okusa i nutrijenata za vašeg psa. Precizno uravnoteženo tako da pruža odgovarajuću količinu energije za održavanje idealne tjelesne težine starijih pasa. Pružite svom starijem psu savršenu ravnotežu okusa i nutrijenata u ovoj konzerviranoj hrani u kojoj će vaš ljubimac sigurno uživati.

  • Bogata je visoko kvalitetnim bjelančevinama za vitke mišiće
  • Sadrži ukusne sastojke i precizno uravnotežene nutrijente za energiju i aktivnost starijih pasa
  • Lako probavljiva hrana za starije pse sadrži pravu piletinu, antioksidanse, vitamine C i E za imunitet pasa
  • Uravnoteženi minerali za zdravo srce i bubrege

Upute za hranjenje: Potpune upute za hranjenje potražite na ambalaži. Prilagodite količinu hrane po potrebi kako biste održali optimalnu tjelesnu težinu. Ako niste sigurni, obratite se veterinaru. Hranite li prvi put ovom hranom? Napravite postepeni prijelaz na ovu hranu kroz 7 dana miješajući sve veću količinu nove hrane u odnosu na hranu koju ste koristili.
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Prehrambene potrebe ljubimaca mogu se promijeniti s njihovom dobi. Informirajte se o tome prilikom svakog kontrolnog pregleda kod veterinara.