TOP MENUE

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce s Kamilicom 500g

31,00 kn (4,11 EUR)

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce s Kamilicom 500g. Sijeno s kamilicom. Osnovna prehrana za zečeve, zamorce, činčile i ostale male glodavce biljojede. Dopuna svakodnevnoj ishrani. Bogata vlaknima, idealna za dobro probavu. Sirova hrana bogata vlaknastim tvarima za glodavce, bitna za ishranu. Gimbi sijeno s kamilicom bogato je grubim vlaknima, a proizvedeno je od trave ostavljene u prirodnom stanju. Sadrži visok udio kamilice. Potiče refleks za žvakanjem i izlučivanjem progutanih dlaka.

SKU: GB205113 Kategorije: ,

Opis

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce s Kamilicom 500g

Sijeno s kamilicom. Osnovna prehrana za zečeve, zamorce, činčile i ostale male glodavce biljojede. Dopuna svakodnevnoj ishrani. Bogata vlaknima, idealna za dobro probavu. Sirova hrana bogata vlaknastim tvarima za glodavce, bitna za ishranu. Gimbi sijeno s kamilicom bogato je grubim vlaknima, a proizvedeno je od trave ostavljene u prirodnom stanju. Sadrži visok udio kamilice. Potiče refleks za žvakanjem i izlučivanjem progutanih dlaka.

Uputa za hranjenje: Prema vlastitoj želji prosuti po dnu kaveza ili u posudu gdje glodavac živi. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Upotrijebiti do, serijski broj / LOT; otisnuto na pakiranju.

Sastav: Sijeno 90%, biljni proizvodi (kamilica 10%). Analitički sastav: Sirova vlaknina 24,3%.