TOP MENUE

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce 1kg

21,50 kn (2,85 EUR)

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce 1kg. Osnovna prehrana za zečeve, zamorce, činčile i ostale male glodavce biljojede. Bogata vlaknima, idealna za dobro probavu. Sijeno predstavlja prirodan i bitan sastojak  ishrane glodavaca biljojeda. Gimbino sijeno za glodavce je bogato sirovim vlaknima koji pomažu u održavanju higijene usne šupljine, stimuliraju žvakanje i izbacivanje dlaka iz probavnog sustava. Sijeno se preporuča kao raznolikost ishrane i pruža prirodnije stanište.

SKU: GB205069 Kategorije: ,

Opis

Gimborn Gimbi Sijeno za glodavce 1kg

Osnovna prehrana za zečeve, zamorce, činčile i ostale male glodavce biljojede. Bogata vlaknima, idealna za dobro probavu. Sijeno predstavlja prirodan i bitan sastojak  ishrane glodavaca biljojeda. Gimbino sijeno za glodavce je bogato sirovim vlaknima koji pomažu u održavanju higijene usne šupljine, stimuliraju žvakanje i izbacivanje dlaka iz probavnog sustava. Sijeno se preporuča kao raznolikost ishrane i pruža prirodnije stanište.
Uputa za hranjenje: ponuditi svakodnevno kao dodatak obroka i redovito mijenjati. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Sastav: Sijeno. Analitički sastav: Sirova vlaknina 30%.