TOP MENUE

Akcija!

GATYMIX MOGGY hrana za mačiće 800g

57,64 kn (7,65 EUR)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije početka sniženja: 67,81 kn (9,00 EUR)

GATYMIX MOGGY 800g. Cjelovita i uravnotežena prehrana za mačiće bogata visokim udjelom pilećeg mesa i kvalitetnih bjelančevina. Svojim idealnim sastavom blagotvorno utječe na metabolizam i bolju probavu, kao i na zdrav i pravilan rast i razvoj mladog organizma. Savršena za prve mjesece života vašeg mačića!

Opis

GATYMIX MOGGY 800g

Cjelovita i uravnotežena prehrana za mačiće koja obiluje bjelančevinama piletine pomažući metabolizam i bolju probavu. Savršena za prve mjesece života vaše mačke!

Mačići u prvim mjesecima života tijekom rasta i razvoja zahtijevaju visoku razinu biološki vrijednih bjelančevina najbolje kvalitete. Moggy, suha hrana sa visokim udjelom piletine 85-95% i lako probavljivim bjelančevinama savršen je izbor za prve mjesece života Vašeg ljubimca. Dodatak jaja i mlijeka od vitalnog je značaja za pružanje potrebne razine energije, vitamina i minerala potrebnih za pravilan prijelaz sa majčinog mlijeka na suhu prehranu za mačiće. Ova formula obogaćena je dodatkom prebiotika koji potiču prirodnu obranu organizma i štite ga od staničnog starenja.

SASTAV: Piletina 35% (izvor bjelančevina), kukuruz, pšenica, pileća mast, riža (4%), umak od pileće jetre (2%), rogač, glutensko brašno, jaje (1%), mlijeko u prahu (1%), mineralne tvari, metionin i prirodni biljni ekstrakti (juka 0,02%), korijen cikorije 0,01 (izvor inulina).

ANALITIČKI SASTAV:  Vlaga 10%, sirove bjelančevine 32%, sirove masti i ulja 14%,  sirova vlakna 2.8%, sirovi pepeo 8%.

DODACI. Nutritivni dodaci/kg: Vitamini, provitamini i kemijski dobro oblikovane tvari koje imaju sličan učinak: Vitamin A 20000 IU, Vitamin D3 2000 IU, Vitamin E (α-tokoferol) 150 mg, Vitamin C 100 mg, Taurin 400 mg. Elementi u tragovima: Željezo (kao željezov karbonat) 275 mg, Jod (kao kalijev jodid) 2.8 mg, Bakar (kao bakreni sulfat pentahidrat) 13 mg, Mangan (kao manganov oksid) 55 mg, Cink (kao cinkov oksid) 175 mg, Selen (kao natrijev selenit) 0.4 mg. Tehnološki dodaci/kg: konzervansi, antioksidansi i veziva (E-562: 15g).

SMJERNICE ZA PREHRANU: Poslužite određenu količinu hrane u zdjelicu (vidjeti tablicu prehrane). Uzmite u obzir da se količine navedene u tablici sa smjernicama za prehranu mogu razlikovati ovisno o težini i fizičkoj aktivnosti životinje. Također, mogu biti prisutne i varijacije u odnosu na individualnost svake životinje. Ukoliko planirate promjenu prehrane, ona bi trebala biti postupna tijekom perioda od 4-5 dana kako bi se izbjegla mogućnost pojave probavnih poremećaja. Jako je važno da životinja uvijek ima na raspolaganju svježu čistu vodu. Nakon otvaranja čuvajte vreću sa hranom čvrsto zatvorenu na suhom i hladnom mjestu, udaljenom od poda i izvan izravne izloženosti zrakama sunca.

Proizvedeno u Španjolskoj (EU). LOT broj, rok upotrebe, broj tvornice i neto kilaža otisnuti su na originalnoj ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.