TOP MENUE

Akcija!

Fish4Dogs SUPPORT+ SKIN&COAT Mackerel morsels 225g

38,67 kn (5,13 EUR)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije početka sniženja: 45,50 kn (6,04 EUR)

Fish4Dogs SUPPORT+ SKIN&COAT Mackerel morsels 225g. Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse, za dlaku/kožu/zglobove. Ovi ukusni keksi na bazi ribe napravljeni su od slasne skuše i korisne omege 3. Poslastice su poboljšane krilom, superiornim i lakše probavljivim izvorom omege 3 koji pomaže u održavanju kože i dlake. Omega-3 iz ribe ima snažno protu-upalno djelovanje i pomažu u održavanju sjajne i čvrste dlake te zdrave kože.

Use up to 39 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

Fish4Dogs SUPPORT+ SKIN&COAT Mackerel morsels 225g

Poslastice od SKUŠE; dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse, za dlaku/kožu/zglobove.

Poslastice bez dodanih konzervansa i boja. Omega-3 iz riba snažnog protu-upalnog svojstva pomažu u održavanju sjajne i čvrste dlake i zdrave kože. Ove poslastice sadrže i kril, zooplankton iz kojeg  se dobiva vrhunska Omega-3.  Masne kiseline dobivene iz ulja krila topive su u vodi tako da se lako miješaju sa želučanim sokovima i zato ih tijelo lakše apsorbira. Zeleno-usne dagnje izvor su glukozamina i kondroitina koji pomažu pri oporavku hrskavica. Spirulina sadrži antioksidant vitamin A i prirodni je izvor željeza. Alge sadrže mnogo bjelančevina, vitamina i mineralnih tvari. Također su i dobar izvor Omega-3. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV: lososovo brašno 28%, krumpir 25%, svježa skuša 11%, slatki krumpir 11%, brašno  graška 11%, lososovo ulje 9%, brašno krila 2%, lososov digest 2%, ekstrakt kvasca, alge 0,2%, ekstrakt zeleno-usnih dagnji 500 mg/Kg, spirulina 100 mg/Kg.  Antioksidanti (stabilizirani ekstraktom ružmarina i tokoferola).

ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine: 24%, sadržaj masti: 14%, sirovi pepeo: 8,0%, sirova vlakna: 3,0%.

KORIŠTENJE:

  • Mali psi 2 kom/dan
  • Srednje veliki  3 kom/dan
  • Veliki 5 kom/dan

Navedene količine su okvirne, ovise o dobi i aktivnosti psa.

Čuvati zatvoreno na suhom i hladnom mjestu