TOP MENUE

Fish4Dogs Support+ Lososovo ulje 500ml

187,61 kn (24,90 EUR)

Fish4Dogs Support+ Lososovo ulje 500ml. Lososovo ulje je čisto, prirodno riblje ulje dobiveno od najfinijeg norveškog lososa. Ono osigurava visoke udjele EPA i DHA aminokiselina, idealnih za pse kojima je potrebna dodatna njega i podrška. Visok udio prirodnih Omega 3 koje nalazimo u Fish4Dogs lososovom ulju pomažu u hidrataciji, smanjenju svrbeži kože, pokretljivosti zglobova, raspucanim šapicama i njuškicama i doprinose sjaju i mekoći dlake. Lososovo ulje može se koristiti kao dodatak uobičajenoj hrani, a možete ga i umiješati u hranu. Također pomaže kod palatabilnosti postojeće hrane.

F4D LOSOSOVO ULJE 100ml

Opis

Fish4Dogs Support+ Lososovo ulje 500ml

FISH4DOGS LOSOSOVO ULJE – ZA ZDRAVU KOŽU I SJAJNU DLAKU – dodatak prehrani za pse i mačke. Omega-3 masne kiseline smiruju nadraženu kožu, sprečavaju hrapavost mekuši, održavaju dlaku sjajnom i vlaže suhu kožu. Pomažu kod oboljenja zglobova, lošeg stanja kože pasa i mačaka svih veličina, pasmina i dobi. Zbog lagane probavljivosti i utjecaja na opće zdravlje riba se posebno preporučuje dojnim i starijim životinjama. 

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE, PREPORUČENE DNEVNE KOLIČINE  I ČUVANJE: ako je lososovo ulje vašem ljubimcu nov okus, postepeno ga privikavajte povećavajući dozu. Svakodnevno prelijte preko hrane.

Mačke: pola čajne žlice/dan,

Mali psi: do 1 čajne žlice/dan,

Srednje veliki psi: do 2 čajne žlice/dan,

Veliki psi: do 3 čajne žlice/dan. Čuvati na tamnom mjestu, ali nikako ne u hladnjaku.

SASTOJCI: 100% čisto lososovo ulje.

ANALITIČKI SASTAV: EPA 6,31%, DHA 10,23%. Sadrži 26% masnih kiselina omega-3.