TOP MENUE

Fish4Dogs SUPPORT+ DIGESTION White Fish morsels 225g

45,50 kn (6,04 EUR)

Fish4Dogs SUPPORT+ DIGESTION White Fish morsels 225g. Ukusni keksi na bazi ribe napravljeni su od  bijele ribe i omega 3 masnih kiselina. Ove su poslastice također poboljšane prebioticima MOS-om i FOS-om koji pomažu u dobroj probavi.

 

Use up to 46 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

Fish4Dogs SUPPORT+ DIGESTION Bijela riba i skuša 225g

F4D Support digestion White fish/morsels – poslastice od bijele ribe i skuše, za bolju probavu; dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse.

Ovim poslasticama su dodani prebiotici FOS i MOS neprobavljivi za pse, ali vrlo dobra hrana za crijevne bakterije. Na sebe vežu patogene organizme smanjujući opasnost od nastanka bolesti. Dodana juka na sebe veže amonijak što rezultira smanjenim mirisom izmeta. Nadalje, sadrži visoki udio vitamina i mineralnih tvari koji djeluju umirujuće na probavu. Dodan je i kril, zoo-plankton iz kojeg  se dobiva vrhunska Omega-3. Masne kiseline dobivene iz ulja krila topive su u vodi tako da se lako miješaju sa želučanim sokovima i zato ih tijelo lakše apsorbira. Kril sadrži i astaksantin, snažan u masti topiv antioksidant  koji štiti stanice od oštećenja. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV: lososovo brašno 28%, krumpir 25%, svježa skuša 11%, slatki krumpir 11%, brašno od graška 11%, lososovo ulje 9%, brašno od krila 2%, lososov digest 2%, ekstrakt kvasca, prebiotici MOS i FOS 1000 mg/Kg, ekstrakt juke 100 mg/Kg.  Antioksidanti (stabilizirani ekstraktom ružmarina i tokoferola).

ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine: 24%, sadržaj masti: 14%, sirovi pepeo: 8,0%, sirova vlakna: 3,0%. KORIŠTENJE: mali psi 2 kom/dan, srednje veliki  3 kom/dan, veliki psi 5 komada/dan. Navedene količine su okvirne, ovise o dobi, nivou aktivnosti i temperamentu. Datum do kojeg je najbolje upotrijebiti hranu, neto masa, serijski br.  otisnuti su na pakovanju. Čuvanje: zatvoreno, na suhom i hladnom. Otvoreno pakovanje potrošiti u roku od 2 mjeseca.

NAČIN KORIŠTENJA:

  • Mali psi 2 kom/dan
  • Srednje psi 3 kom/dan
  • Veliki psi 5 kom/dan

Navedene količine su okvirne, ovise o dobi i aktivnosti psa.

Čuvati zatvoreno na suhom i hladnom mjestu.