TOP MENUE

Fish4Dogs LOVE WRAPS Jabuka 90g

42,50 kn (5,64 EUR)

Fish4Dogs LOVE WRAPS Jabuka 90g, poslastice za pse. Naše poslastice Wraps Apple su dio “LOVE” asortimana poslastica. “Love” kategorija sadrži različite ukusne poslastice, koje su odlične za vlasnike koji žele pokazati svojim psima koliko su voljeni. Zanimljive, intrigantne, različite i ukusne. Vrlo ukusne potpuno prirodne poslastice izrađene su od jabuka omotanih ribljom kožom. Poslastice su bez glutena, bez žitarica i bogate antioksidansima. Jabuka se odlično slaže s ribom pa je ova poslastica ne samo zdrava i nisko kalorična već i jako ukusna.

Use up to 43 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

Fish4Dogs LOVE WRAPS Jabuka 90g, poslastice za pse

Fish4Dogs LOVE Wraps poslastice napravljene su od jabuke omotane ribljom kožom.

Bez glutena, bez žitarica i bogate antioksidansima, jabuke su idealna dopuna ribi i zajedno čine ukusnu poslasticu bez grižnje savjesti.

Naše poslastice Wraps Apple su dio “LOVE” asortimana poslastica. “Love” kategorija sadrži različite ukusne poslastice, koje su odlične za vlasnike koji žele pokazati svojim psima koliko su voljeni. Zanimljive, intrigantne, različite i ukusne.

Vrlo ukusne potpuno prirodne poslastice izrađene su od jabuka omotanih ribljom kožom. Poslastice su bez glutena, bez žitarica i bogate antioksidansima. Jabuka se odlično slaže s ribom pa je ova poslastica ne samo zdrava i nisko kalorična već i jako ukusna.

Sastav: jabuka 67%, riblja koža 33%.
Analitički sastav: bjelančevine 28%, sadržaj masti 0,5%, sirova vlakna 4,3%, sirovi pepeo 4%, vlaga 20,0%.

Obratite pažnju: Ovaj proizvod sadrži maleni paketić za dezoksidaciju. Budite oprezni i nemojte je dati psu za jelo.