TOP MENUE

Fish4Dogs LOVE SQUID BITES Lignje 80g

45,50 kn (6,04 EUR)

Fish4Dogs LOVE SQUID BITES Lignje 80g. Ako želite svom psu poslužiti luksuzne gurmanske poslastice onda izaberite Fish4Dogs SQUID BITES Lignje. Za pripremu ovih poslastica korištene su samo pečene lignje. Poslastice imaju snažnu aromu koja će se sigurno svidjeti vašem psu. Poslastice ne sadrže gluten i žitarice. Bogate Omega 3 masnim kiselinama iz morskih izvora,  idealne su za zdravu, sjajnu dlaku i gipke zglobove, a visoko probavljive bjelančevine sadrže nizak udio zasićenih masnih kiselina i šećera.

Opis

Fish4Dogs LOVE SQUID BITES Lignje 80g, kolutići od lignje

Naši Squid bites su dio našeg “LOVE” asortimana poslastica. “Love” kategorija sadrži različite ukusne poslastice, koje su odlične za vlasnike koji žele pokazati svojim psima koliko su voljeni. Zanimljive, intrigantne, različite i ukusne. Napravljene od pečene lignje, ove poslastice imaju jaku aromu koju će vaš pas obožavati, na žalost možda će upravo zbog toga biti manje privlačna vama – žao nam je 🙂

Bogate Omega 3 iz morskih izvora, Calamari Rings su idealne za zdravu, sjajnu dlaku i pokretljive zglobove, a bogata je visoko probavljivim bjelančevinama i sadrži nizak udio zasićenih masti i šećera.

Sastav: Lignje 92%, biljni škrob 5%, glicerin 3%

Analitički sastav: bjelančevine 36%, masti 5%, vlakna 0.1%, sirovi pepeo 3%