TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST PUPPY Bijela riba, malo zrno 12kg

749,68 kn (99,50 EUR)

Fish4Dogs Finest Ocean White Fish Puppy hrana za štence napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za štenad svih pasmina. Hrana je bogata ribom što osigurava visoku količinu proteina idealnu za rast štenca. Bogata je Omega 3 masnim kiselinama koje su važne za zdravu dlaku i kožu, razvoj zglobova, mozga i živaca.

Finest F4D Salmon Complete (Regular Bite) 1.5kg

SKU: 8807870 Kategorije: , , ,

Opis

FINEST OCEAN WHITE FISH – FISH4PUPPIES COMPLETE, potpuna dehidrirana hrana za ŠTENAD napravljena od bijele morske ribe, krumpira i graška.

Bez dodanih sintetičkih sastojaka, konzervansa i žitarica. Ne sadrži meso peradi niti bilo koje drugo meso osim mesa ribe. Prirodan je izvor masnih kiselina omega-3. Ukoliko želite biti sigurni u kvalitetu namirnica koja se nalazi u hrani kojom hranite vašeg psa, Fish4Dogs je odličan izbor. Uvijek svježe namirnice iz kontroliranog uzgoja glavni su sastojak Fish4Dogs hrane. Osim što je riba zdrava za cijeli organizam, dodatno se preporuča psima sa kožnim problemima. Štenad koja je odrasla na Fish4Dogs hrani, zdravija je i pametnija (riba je prirodni izvor DHA aminokiselina).

FINEST OCEAN WHITE FISH – FISH4PUPPIES COMPLETE napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za štenad svih pasmina. Jednostavna, dobra hrana spravljena iz nekoliko odabranih kvalitetnih sastojaka.

SASTAV: bijela morska riba 27%, brašno od graška 22%, krumpir 19%, riblje brašno,  lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali.

ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine: 30%, sadržaj masti: 14%, sirovi pepeo: 7,0%, sirova vlakna: 2,3%, masne kiseline Omega-3: 1,2%. Dodaci/kg: vitamini: vitamin A: 24.750 IJ/kg, vitamin D₃: 1.980 IJ/kg, vitamin E: 440 IJ/kg.

Elementi u tragovima: cinkov kelat hidrata amino kiselina: 660 mg, bakar kelat hidrata amino kiselina: 88 mg/kg, bezvodni kalcijev jodat : 2,75 mg. Antioksidanti (stabilizirani ekstraktom ružmarina i tokoferola).