TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg

392,00 kn (52,03 EUR)

Earn 39 points upon purchasing this product.

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg. Finest puppy losos napravljen je od norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: PSA659 Kategorije: , , ,

Opis

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg

Finest puppy losos napravljen je od norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence.

Omega 3 iz morskih izvora dobivena iz ribe ovu hranu čini idealnom za štence, a Omega 3 je važna za:

  • održavanje zdravlja kože i dlake
  • razvoj zglobova i kao podrška razvoju mozga
  • pomaže kod formiranja živaca i kože u najranijim stadijima razvoja

Bjelančevine iz ribe su lako probavljive i pogodne za pse s osjetljivim probavnim sustavom, štencima pomažu u iskorištavanju nutritivnih vrijednosti iz hrane.

Sastav: Losos (27.5%), batat(26%), brašno lososa (20%), škrob graška, lososovo ulje (8%),  pulpa repe, pivarski kvasac, suncokretovo ulje, minerali.

Analitički sastav: bjelančevine 30%, masti 14%, pepeo 7%, sirova vlakna 2.3%, omega 3 masne kiseline 2.3%.

Dodano (po kg): Vitamini: Vitamin A (Retinyl acetate) 22,500 IJ, vitamin D3 900 IJ, vitamin E (all-rac-alpha-tocopherol acetate) 700 IJ, Taurin 1 g. Elementi u tragovima: Jod (calcium iodate, anhydrous) 1.6 mg. Antioksidansi: stabilizirano sa ekstraktima bogatim tokoferolom.