TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg

403,85 kn (53,60 EUR)

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg. Finest puppy losos napravljen je od norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence.

SKU: PSA659 Kategorije: , , ,

Opis

Fish4Dogs FINEST PUPPY Losos, veliko zrno 6kg

Finest puppy losos napravljen je od norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence.

Omega 3 iz morskih izvora dobivena iz ribe ovu hranu čini idealnom za štence, a Omega 3 je važna za:

  • održavanje zdravlja kože i dlake
  • razvoj zglobova i kao podrška razvoju mozga
  • pomaže kod formiranja živaca i kože u najranijim stadijima razvoja

Bjelančevine iz ribe su lako probavljive i pogodne za pse s osjetljivim probavnim sustavom, štencima pomažu u iskorištavanju nutritivnih vrijednosti iz hrane.

Sastav: Losos (27.5%), batat(26%), brašno lososa (20%), škrob graška, lososovo ulje (8%),  pulpa repe, pivarski kvasac, suncokretovo ulje, minerali.

Analitički sastav: bjelančevine 30%, masti 14%, pepeo 7%, sirova vlakna 2.3%, omega 3 masne kiseline 2.3%.

Dodano (po kg): Vitamini: Vitamin A (Retinyl acetate) 22,500 IJ, vitamin D3 900 IJ, vitamin E (all-rac-alpha-tocopherol acetate) 700 IJ, Taurin 1 g. Elementi u tragovima: Jod (calcium iodate, anhydrous) 1.6 mg. Antioksidansi: stabilizirano sa ekstraktima bogatim tokoferolom.