TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST ADULT Bijela riba, malo zrno 1.5kg

114,00 kn (15,13 EUR)

Fish4Dogs FINEST ADULT Bijela riba, malo zrno 1.5kg. Riba je idealna za svakodnevnu prehranu pasa, jer je lako probavljiva i odličan je izvor Omega 3 masnih kiselina. Protein iz bijele ribe lako se probavlja pa je Finest Ocean White Fish hrana posebno dobra za pse s osjetljivom probavom ili starije pse sa sporijim probavnim sustavom. Riba sadrži i visoku razinu Omega 3 koja pomaže zdravlju dlaka i kože te pokretljivosti zglobova. Fish4Dogs Finest Bijela Riba ne sadrži žitarice, a krumpir i grašak se koriste kao ugljikohidrati.

Finest F4D Salmon Complete (Regular Bite) 1.5kg

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 8807689 Kategorije: , , ,

Opis

Fish4Dogs FINEST ADULT Bijela riba, malo zrno 1.5kg

FINEST  FISH4DOGS COMPLETE OCEAN WHITE FISH je potpuna dehidrirana hrana za odrasle pse načinjena od bijele morske ribe, krumpira i graška.

Bez umjetnih dodataka, konzervansa i žitarica. Ne sadrži meso peradi niti bilo koje drugo meso osim mesa ribe. Zbog svoje lagane probavljivosti, riba je idealna za svakodnevnu prehranu pasa, posebno za one s osjetljivim želucem i probavnim tegobama. Prirodan je izvor masnih kiselina omega-3.Ukoliko želite biti sigurni u kvalitetu namirnica koja se nalazi u hrani kojom hranite vašeg psa, Fish4Dogs je odličan izbor. Uvijek svježe namirnice iz kontroliranog uzgoja glavni su sastojak Fish4Dogs hrane. Osim što je riba zdrava za cijeli organizam, dodatno se preporuča psima sa kožnim problemima.

SASTAV: bijela morska riba 27%, krumpir 23%, brašno od graška 22%, riblje brašno,  lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali.

ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine: 26%, sadržaj masti: 12%, sirovi pepeo: 7,5%, sirova vlakna: 2,5%, Omega-3: 1,0%.

Dodaci/kg: vitamini: vitamin A: 22.500 IJ/kg, vitamin D₃: 1.800 IJ/kg, vitamin E: 400 IJ/kg. Elementi u tragovima: cinkov kelat hidrata amino kiselina: 600 mg, bakar kelat hidrata amino kiselina: 80 mg/kg, bezvodni kalcijev jodat : 2,5 mg. Antioksidanti (stabilizirani ekstraktom ružmarina i tokoferola).