TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST ADULT Sardine i batat, veliko zrno 12kg

710,88 kn (94,35 EUR)

Fish4Dogs FINEST ADULT Sardine i batat, veliko zrno 12kg. U pripremi ove vrhunske hrane koriste se cijele svježe Cornish srdele koje su adekvatne za ljudsku prehranu i zato je ova nova hrana i izuzetno ukusna. Umjesto krumpira u Fish4dogs Finest Sardine koristi se slatki krumpir, a ne običan. Osim što običan krumpir nekim psima ne odgovara, slatki krumpir sadrži visoki udio vitamina B6 koji smanjuje iritaciju kože, sjajan je izvor vitamina C i D koji igraju važnu ulogu u izgradnji zdravih kostiju i razvoju. Slatki krumpir je također dobar izvor željeza za energiju i podržava zdrav imunološki sustav.

SKU: 8807917 Kategorije: , , ,

Opis

Fish4Dogs FINEST ADULT Sardine i batat, veliko zrno 12kg

Fish4Dogs Cornish Sardine najnoviji je dodatak Fish4Dogs obitelji.

U izradi ove vrhunske hrane koriste se cijele Cornish srdele adekvatne za ljudsku prehranu, baš kakve bi kupili u ribarnici. Zato je naša nova hrana izuzetno ukusna. Umjesto krumpira, koji nekim psima ne odgovara, koristi se slatki krumpir koji ima visoki sadržaj vitamina B6 (smanjuje iritaciju kože) i mnogo vitamina C i D (bitni za izgradnju zdravih kostiju i razvoj). Slatki krumpir je također dobar izvor željeza potrebnog za energiju i podupiranje zdravog imunološkog sustava.

Sastav: Srdela  26%, slatki krumpir 23%, lososovo brašno 19%, brašno od graška 19%, pulpa repe, lososovo ulje, suhi pivarski kvasac, suncokretovo ulje, mineralne tvari.

Analitički sastav:  Bjelančevine 26%, masti 12%, pepeo 7%, vlakna 2.5%, Omega-3 masne kiseline 1.8%

Dodano (Po Kg): Vitamini: Vitamin A 22,500 IU, Vitamin D3 900 IU, Vitamin E 700 IU. Elementi u tragovima: Jod (kalcijev jodat, bezvodni) 1,6 mg. Antioksidanti – Stabilizirano ekstraktima bogatim tokoferolom.