TOP MENUE

Fish4Dogs FINEST ADULT Losos, malo zrno 6kg

369,94 kn (49,10 EUR)

Fish4Dogs FINEST ADULT Losos, malo zrno 6kg. FINEST FISH4DOGS SALMON  hrana zbog svoje lagane probavljivosti idealna je za svakodnevnu prehranu pasa, posebno za one s osjetljivim želucem i probavnim tegobama. Riba je prirodan je izvor omega-3 masnih kiselina te je zdrava za cijeli organizam i dodatno se preporuča psima sa kožnim problemima.

Finest F4D Salmon Complete (Regular Bite) 1.5kg

SKU: 8807818 Kategorije: , ,

Opis

Fish4Dogs FINEST ADULT Losos, malo zrno 6kg

FINEST FISH4DOGS SALMON hrana bez umjetnih dodataka, konzervansa i žitarica. Ne sadrži meso peradi niti bilo koje drugo meso osim mesa ribe. Zbog svoje lagane probavljivosti, riba je idealna za svakodnevnu prehranu pasa, posebno za one s osjetljivim želucem i probavnim tegobama. Prirodan je izvor masnih kiselina omega-3.

FINEST FISH4DOGS SALMON napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za odrasle pse svih veličina i pasmina. Ukoliko želite biti sigurni u kvalitetu namirnica koja se nalazi u hrani kojom hranite vašeg psa, Fish4Dogs je odličan izbor. Uvijek svježe namirnice iz kontroliranog uzgoja glavni su sastojak Fish4Dogs hrane. Osim što je riba zdrava za cijeli organizam, dodatno se preporuča psima sa kožnim problemima.

SASTAV: losos 27%, krumpir 23%, brašno od graška 22%, riblje brašno,  lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali.

ANALITIČKI SASTAV bjelančevine: 26%, sadržaj masti: 12%, sirovi pepeo: 7,5%, sirova vlakna: 2,5%, Omega-3: 1,0%.

Dodaci/kg: Vitamini: vitamin A: 22.500 IJ/kg, vitamin D₃: 1.800 IJ/kg, vitamin E: 400 IJ/kg.

Elementi u tragovima: cinkov kelat hidrata amino kiselina: 600 mg, bakar kelat hidrata amino kielina: 80 mg/kg, bezvodni kalcijev jodat : 2,5 mg. Antioksidanti (stabilizirani ekstraktom ružmarina i tokoferola).