TOP MENUE

Fish4Dogs DENTAL Sea Jerky FISH TIDDLERS 115g

42,50 kn (5,64 EUR)

Fish4Dogs DENTAL Sea Jerky FISH TIDDLERS 115g. Ukusne poslastice za pse napravljene od 100% riblje kože. Sea Jerky Tiddleri su kockice veličine cca 20mm i dio su Dental asortimana. Dental proizvodi sadrže poslastice koje pomažu u održavanju zdravlja zubi vašeg psa. Hrskave, abrazivne i manje kalorične od ostalih Fish4Dogs poslastica. Sea Jerky poslastice izrađene su od 100%-tne riblje kože. Hrapave su teksture tako da pomažu skidanju zubnog plaka.

F4D Sea Jerky TIDDLERS 100g

Use up to 43 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

Fish4Dogs DENTAL Sea Jerky FISH TIDDLERS 115g

poslastice za pse izrađene od 100% riblje kože. Vrlo ukusne i doprinose zubnoj njezi. Vaš pas će ih obožavati.

Sea Jerky poslastice imaju grubu teksturu pa pomažu u uklanjanju zubnog kamenca. Slojevi riblje kože postepeno se otpuštaju kako pas žvače poslasticu i na taj način će se očistiti zube vašeg psa. Dodatna korist je što grickalice imaju malo kalorija.

Sea Jerky Tiddleri su kockice veličine cca 20mm i dio su Dental asortimana. Dental proizvodi sadrže poslastice koje pomažu u održavanju zdravlja zubi vašeg psa. Hrskave, abrazivne i manje kalorične od ostalih Fish4Dogs poslastica.

Dovoljno je samo 5 komadića ove ukusne poslastice dati psu kako bi se namirile dnevne potrebe za omega 3 masnim kiselinama.

Sea Jerky poslastica je prikladna i za male i velike pse te je pogodna kao trening poslastica.

SASTAV: 100% riblja koža

Psi koji jedu Fish4Dogs proizvode imaju zdravu kožu, sjajnu dlaku, zdrave zglobove i srce.