TOP MENUE

Akcija!

Fish4Dogs LOVE WRAPS Batat 100g

36,12 kn (4,81 EUR)

Fish4Dogs Wraps poslastice napravljene su od slatkog krumpira omotanog ribljom kožom. Slatki krumpir je predivno povrće, niskokalorično i bogato kalijem i vitaminom A. Slatki krumpiri su idealna dopuna ribi i zajedno čine ukusnu poslasticu bez grižnje savjesti.

 

F4D Sea Wraps Sweet Potato 100g

Use up to 37 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 824259 Kategorije: , , ,

Opis

Fish4Dogs Wraps poslastice napravljene su od slatkog krumpira omotanog ribljom kožom.

Vrlo ukusne, prirodne poslastice izrađeni su od slatkog krumpira omotanog kožom bakalara. Slatki krumpir je odlično povrće s malo kalorija a  hranidbeno je visoko vrijedna namirnica bogata antioksidantom vitamimom A i kalijem. SEA WARPS ne sadrži gluten, žitarice, niti dodana sintetička bojila i konzervanse. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Slatki krumpir je predivno povrće, niskokalorično i bogato kalijem i vitaminom A. Slatki krumpiri su idealna dopuna ribi i zajedno čine ukusnu poslasticu bez grižnje savjesti.

Naše poslastice Sweet Potato Fish Wraps su dio “LOVE” asortimana poslastica. “Love” kategorija sadrži različine ukusne poslastice, koje su odlične za vlasnike koji žele pokazati svojim psima koliko su voljeni. Zanimljive, intrigantne, različite i ukusne.

Obratite pažnju: Ovaj proizvod sadrži maleni paketić za dezoksidaciju. Budite oprezni i nemojte je dati psu za jelo.