TOP MENUE

Akcija!

Fish4Dogs SEA JERKY TWISTS 100g

36,12 kn

Fish4Dogs  Sea Jerky Fish Twists 100g poslastice za pse. Sea Jerky Fish Twists su napravljene od uvrnutih dijelova riblje kože koje se mogu držati u šapama, ne sadrže aditive i konzervanse i bogate su omega 3 ribljim uljem. Sea Jerky Twist poslastice imaju grubu teksturu pa pomažu u uklanjanju zubnog kamenca. Dodatna korist je što grickalice imaju malo kalorija. Dio su Dental asortimana koji sadrži poslastice koje pomažu u održavanju zdravlja zubi psa. Ove hrskave poslastice su manje kalorične od ostalih Fish4Dogs poslastica. Sea Jerky poslastice izrađene su od 100%-tne riblje kože. Hrapave su teksture tako da pomažu skidanju zubnog plaka.

F4D Sea Jerky TWISTS 100g

Use up to 37 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 812423 Kategorije: , , , ,

Opis

Fish4Dogs SEA JERKY TWISTS 100g. Pseće poslastice napravljene od 100% riblje kože. Vrlo ukusne i doprinose zubnoj njezi. 

Sea Jerky Fish Twists su napravljene od uvrnutih dijelova riblje kože koje se mogu držati u šapama, ne sadrže aditive i konzervanse i bogate su omega 3 ribljim uljem. Sea Jerky Twist poslastice imaju grubu teksturu pa pomažu u uklanjanju zubnog kamenca. Dodatna korist je što grickalice imaju malo kalorija. Dio su Dental asortimana koji sadrži poslastice koje pomažu u održavanju zdravlja zubi psa. Ove hrskave poslastice su manje kalorične od ostalih Fish4Dogs poslastica.

Sea Jerky Fish Twist su prirodni proizvod i mogu razlikovati u veličini. U većini slučajeva su 130 mm duge,  25 mm široke i 14 mm duboke.

Sastav: Koža bijele ribe
Analitički sastav: Bjelančevine 79%, sirova vlakna 0.6%, udio masti 2.4%, sirovi pepeo 10%, Omega 3 masti 0.3%.