TOP MENUE

EXCLUSION HYPOALLERGENIC PUPPY Svinjetina i grašak konzerva 400g

28,50 kn (3,78 EUR)

Exclusion Hypoallergenic Puppy – Monoproteinska veterinarska formula je cjelovita dijetetska hrana za štence posebno formulirana  za smanjenje netolerancije na sastojke u hrani. U ovim dijetama isključeni su najčešći potencijalni alergeni kako bi se umanjila preosjetljivost na sastojke. Zato je hrana napravljena od jednog alternativnog izvora životinjskih bjelančevina, inovativnih sastojaka, bez glutena i  jednim izvorom ugljikohidrata te je kao takva je odličan izbor za pse s intolerancijom na hranu. Hrana je konzervirana s prirodnim tokoferolima.

 

Nema na zalihi

Opis

EXCLUSION HYPOALLERGENIC PUPPY, Svinjetina i grašak 400gr konzerva

Monoproteinska veterinarska formula je cjelovita dijetetska hrana za štence posebno formulirana  za smanjenje netolerancije na sastojke u hrani. U ovim dijetama isključeni su najčešći potencijalni alergeni kako bi se umanjila preosjetljivost na sastojke. Zato je hrana napravljena od jednog alternativnog izvora životinjskih bjelančevina, inovativnih sastojaka, bez glutena i  jednim izvorom ugljikohidrata te je kao takva je odličan izbor za pse s intolerancijom na hranu. Hrana je konzervirana s prirodnim tokoferolima.

SASTAV: svinjetina (90%), grašak (4%), suncokretovo ulje, fruktooligosaharidi, aloe vera, glukozamin, kondroitin sulfat

ANALITIČKI SASTAV: sirove bjelančevine 8,5%, sirove masti 7%, sirovi pepeo 2%, sirova vlakna 0,5%, vlaga 80%

DODANO/Kg: hranjivi dodaci: Vit. A 3.300 UI, Vit. D3 210 UI, Vit. E 15 mg, Vit. C 48 mg, Vit. B1 2.4 mg, Vit. B12 2.8 mg, Vit. B3 9.5 mg, Vit. B6 1,2 mg, vit. B12 0,01 mg, ak. folna 0,12 mg, betain 240 mg, bakar sulfat pentahidrat (bakar 1,9 mg), taurin 60 mg

UPUTE ZA HRANJENJE: Svom ljubimcu uvijek osigurajte svježu vodu. Potražite savjet veterinara prije korištenja hrane.

Preporučeno razdoblje upotrebe: 3-8 tjedana; ako simptomi netolerancije nestanu, proizvod se može koristiti i dalje.