TOP MENUE

EXCLUSION HYPOALLERGENIC ADULT Zec i krumpir konzerva 200g

18,84 kn (2,50 EUR)

Exclusion Hypoallergenic Zec i krumpir, Monoproteinska veterinarska formula za odrasle pse cjelovita je dijetetska hrana za odrasle pse svih pasmina posebno napravljena za smanjenje netolerancije na sastojke u hrani. U ovim dijetama isključeni su najčešći potencijalni alergeni kako bi se umanjila preosjetljivost na sastojke. Zato je hrana napravljena od jednog alternativnog izvora životinjskih bjelančevina, inovativnih sastojaka, bez glutena i  jednim izvorom ugljikohidrata te je kao takva je odličan izbor za pse s intolerancijom na hranu. Hrana je konzervirana s prirodnim tokoferolima.

Opis

Exclusion Hypoallergenic  Zec i Krumpir, potpuna mokra hrana za odrasle pse u konzervi 200gr

Hipoalergenska monoproteinska veterinarska linija proizvoda, napravljena od jednog alternativnog izvora bjelančevina, inovativnih sastojaka, bez glutena i konzervirana prirodnim tokoferolima. U ovim dijetama isključeni su najčešći potencijalni alergeni kako bi se umanjila preosjetljivost na sastojke.

SASTAV: zec (90%), krumpir (4%), suncokretovo ulje, aloe vera, ružmarin

ANALITIČKI SASTAV: sirove bjelančevine 8%, sirove masti 5%, sirovi pepeo 6%, sirova vlakna 1%, vlažnost 78%

DODANO/Kg: hranjivi dodaci: Vit. 2.760 UI, Vit. D3 178 UI, Vit. E 13 mg, Vit. C 40 mg, Vit. B1 2 mg, Vit. B2 2,4, Vit. B3 8 mg, Vit. B6 1 mg, Vit. B12 0,01 mg, izmjenično. folna 0,1 mg, betain 200 mg, bakar sulfat pentahidrat (bakar 1,6 mg), taurin 50 mg