TOP MENUE

DIBAQ SENSE Lososovo ulje 300ml

DIBAQ SENSE Lososovo ulje 300ml. Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse. Lososovo ulje obiluje visoko kvalitetnim omega 3 esencijalnim masnim kiselinama koje su od iznimne važnosti za zdrav i ispravan rast i razvoj organizma. Omega-3 masne kiseline imaju snažan protuupalni učinak, osnažujući na taj način kardiovaskularni sustav i moždanu aktivnost. Također, imaju pozitivan učinak na reproduktivni sustav i cjelokupan imunitet organizma. Djelovanje lososovog ulja očituje se na bolju kvalitetu dlačnog pokrivača, bolju koncentraciju i učenje što ima za posljedicu naprednije performanse životinje.

Opis

DIBAQ SENSE Lososovo ulje 300ml

Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse. Lososovo ulje obiluje visoko kvalitetnim omega 3 esencijalnim masnim kiselinama koje su od iznimne važnosti za zdrav i ispravan rast i razvoj organizma. Omega-3 masne kiseline imaju snažan protuupalni učinak, osnažujući na taj način kardiovaskularni sustav i moždanu aktivnost. Također, imaju pozitivan učinak na reproduktivni sustav i cjelokupan imunitet organizma. Djelovanje lososovog ulja očituje se na bolju kvalitetu dlačnog pokrivača, bolju koncentraciju i učenje što ima za posljedicu naprednije performanse životinje.

SASTAV: Hladno prešano losovo ulje dobiveno od Norveškog lososa (EPA + DHA 7%, Omega-3 14 %, Omega-6 14%) je visokokvalitetan izvor EPA (eikozapentaenoinska kiselina) i DHA Omega 3 masne kiseline (dokozaheksaenska kiselina).

ANALITIČKI SASTAV: Sirove masti 99.5 %.

NAČIN UPORABE: Lososovo ulje kao dodatak prehrani potrebno je uvesti u svakodnevnu prehranu postepeno. Naglo uvođenje visokih doza lososovog ulja u svakodnevnu prehranu moglo bi rezulturati probavnim poremećajima (dijareja). Dodatak prehrani prikladan je za sve pasmine pasa svih životnih dobi. Čuvati u zatvorenoj bočici na tamnom i suhom mjestu. Jednom otvorenu bočicu preporučljivo je iskoristiti kroz naredna 3 mjeseca. LOT br. otisnut na originalnoj ambalaži. Rok uporabe: 12 mjeseci od datuma proizvodnje. Proizvod je namijenjen isključivo za primjenu u prehrani životinja.