TOP MENUE

Cunipic Naturaliss multifloral planinsko sijeno 500g

30,00 kn (3,98 EUR)

Cunipic Naturaliss multifloral planinsko sijeno 500g

Nema na zalihi

SKU: 8023222134946 Kategorija:

Opis

CUNIPIC NATURALISS – MULTIFLORAL MOUNTAIN HAY

CUNIPIC NATURALISS – Multifloral (više cvjetno) planinsko sijeno – dodatak prehrani za kućne ljubimce, kuniće, zamorce, činčile, hrčke, vjeverice, degue i druge male glodavce. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Kunićima i ostalim malim glodavcima sijeno treba biti najvažniji dio prehrane i u svakom trenutku trebaju ga imati na raspolaganju u neograničenim količinama.  CUNIPIC NATURALISS – Multifloral planinsko sijeno dolazi od trave vrste Demeter Festuca koja je zelenija, svježija i aromatičnija od obične trave. Pravi užitak za osjetila vašeg malog ljubimca! Pri uzgoju ove vrste sijena voda je korištena racionalno i iz obnovljivih izvora. Ovo sijeno raste na planini i sušeno je na suncu, na taj način osigurava se visok udio bjelančevina i vlakana, uz miris i okus najprirodnijeg sijena. Obogaćeno je cvjetom kamilice (smiruje želudac i smanjuje nadutost), nevenom, ružinim laticama (stimuliraju probavu i bore se protiv parazita) i sljezom (pomaže kod respiratornih smetnji).

Upotreba: Sijeno stavite na dno kaveza ili u hranilicu. Mora biti uvijek svježe i čisto. Daje se bez ograničenja u količini. Ljubimcu uvijek osigurajte dovoljno svježe, pitke vode.

Čuvanje: Proizvod skladištite u zatvorenom, suhom i hladnom mjestu, daleko od sunčeve svjetlosti. Rok trajanja: neograničen. Neto masa: otisnuta na pakiranju.

Proizvođač: CUNIPIC ANIMALS DE COMPANYIA, S.L. OX ESTACIO, 54 – 25680 VALLFOGONA DE BALAGUER (LLEIDA) SPAIN. Zemlja porijekla: Španjolska, Uvoznik za hrvatsku: DJD ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 3, 10000 Zagreb, Hrvatska