TOP MENUE

CUNIPIC Junior Rabbit 800g

34,00 kn (4,51 EUR)

CUNIPIC Junior Rabbit 800g. Potpuna i uravnotežena hrana za mlade kuniće; od odbića do 6 mjeseci starosti. Ova hrana dolazi u obliku peleta veličine 3 mm, veličina je primjerena za mala usta kunića. Posebno je formulirana za njegu nezrelog probavnog sustava malih kunića, osjetljivih na stresne situacije poput odvikavanja od sisanja do dolaska u novi dom.

SKU: 7006583015 Kategorije: ,

Opis

CUNIPIC Junior Rabbit 800g
Potpuna i uravnotežena hrana za mlade kuniće; od odbića do 6 mjeseci starosti. Ova hrana dolazi u obliku peleta veličine 3 mm, veličina je primjerena za mala usta kunića.

Posebno je formulirana za njegu nezrelog probavnog sustava malih kunića, osjetljivih na stresne situacije poput odvikavanja od sisanja do dolaska u novi dom. Hrana sadrži odgovarajuću ravnotežu bjelančevina (15%) i vlakana koja pomaže u regulaciji crijevnog tranzita i potiče imunološki sustav.

Osim prebiotika za sprječavanje probavnih poremećaja, sadrži dodatak vitamina koji jamče optimalan rast i Omega-3, s esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu u sprječavanju bolesti i održavaju zdravlje kardiovaskularnog, imunološkog, probavnog i reproduktivnog sustava.

Obogaćena je vitaminima i mliječnim proizvodima, Omega-3 masnim kiselinama i sredstvom za smanjenje neugodnog mirisa urina. Ovo je hrana koju preporučuju veterinari i ambalaža koja je pakirana u kontroliranoj atmosferi kako bi se osigurala njena svježina.

Ova hrana za životinje razvijena je pod strogom kontrolom veterinarskih stručnjaka za prehranu i formulirana prema preporukama mediteranske prehrane, kako bi ponudila hranu koja zadovoljava sve potrebe kunića u razvoju. To je hrana koju životinje vrlo dobro prihvaćaju i koja osigurava odgovarajuću prehranu.

Sastav: žitarice, nusproizvodi biljnog podrijetla, maslinovo i biljno ulje, mineralni sastojci, mlijeko i mliječni proizvodi. Dodane su kukuruzne pahuljice, pahuljice od žitarica i suhe sjemenke lucerne.

ANALIZA: bjelančevine:15,6%, sadržaj masti: 2,8 %, sirova vlakna: 16,5 %, sirovi pepeo: 7,9%.

DODANO: bakar kao bakar-sulfat, pentahidrat: 5mg/kg, vitamin A: 10.000 IJ/kg, vitamin D₃:1.000 IJ/kg, vitamin E (α-tokoferol): 35 mg/kg, robenidin hidroklorid (Cycostat66G): 50 mg/kg, L-lizin, L-treonin, funginat, aroma i kapsulirana mravlja kiselina.Konzervans: (dodano CEE E-26).Antioksidant: etoksiquin.

Upute za hranjenje: ad libitum – dopustite kuniću slobodan pristup do hrane.