TOP MENUE

CUNIPIC Adult Rabbit 800g

33,00 kn (4,38 EUR)

CUNIPIC Adult Rabbit 800g. Potpuna i uravnotežena hrana za odrasle kuniće; starije 6 mjeseci. Ova hrana dolazi u obliku višečestične hrane, koja se sastoji od 60% peleta i 40% žitarica (kukuruzne pahuljice i osušene granule lucerne). Sadrži odgovarajuću ravnotežu bjelančevina i vlakana koja pomaže u regulaciji crijevnog tranzita i potiče imunološki sustav.

Use up to 33 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 7006583022 Kategorije: ,

Opis

CUNIPIC Adult Rabbit 800g
Potpuna i uravnotežena hrana za odrasle kuniće; starije 6 mjeseci. Ova hrana dolazi u obliku više čestične hrane, koja se sastoji od 60% peleta i 40% žitarica (kukuruzne pahuljice i osušene granule lucerne).

Sadrži odgovarajuću ravnotežu bjelančevina i vlakana koja pomaže u regulaciji crijevnog tranzita i potiče imunološki sustav. Osim prebiotika za sprječavanje probavnih poremećaja, sadrži dodatak vitamina koji jamče optimalan rast i Omega-3, s esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu u sprječavanju bolesti i održavaju zdravlje kardiovaskularnog, imunološkog, probavnog i reproduktivnog sustava te osiguravaju mekoću i sjaj dlake.

Obogaćena je vitaminima i mliječnim proizvodima, Omega-3 masnim kiselinama i sredstvom za smanjenje neugodnog mirisa urina. Ovo je hrana koju preporučuju veterinari i ambalaža koja je pakirana u kontroliranoj atmosferi kako bi se osigurala njena svježina.

Ova hrana za životinje razvijena je pod strogom kontrolom veterinarskih stručnjaka za prehranu i formulirana prema preporukama mediteranske prehrane, kako bi ponudila hranu koja zadovoljava sve potrebe odraslih kunića. To je hrana koju životinje vrlo dobro prihvaćaju i koja osigurava odgovarajuću prehranu.

Sastav: žitarice, nusproizvodi biljnog porijekla, mineralni sastojci, maslinovo i biljno ulje. Dodane kukuruzne i žitne pahuljice i suhe sjemenke lucerne.

Analitički sastav: Bjelančevine 14,0%, Sadržaj masti 2,8%, Sirova vlaknina 15,7%, Sirovi pepeo 7,3%.

Dodaci: bakar kao bakar-sulfat, pentahidrat: 5mg/kg, vitamin A: 10.000 IJ/kg, vitamin D3: 1.000 IJ/kg, vitamin E (α-tokoferol): 35 mg/kg, L-lizin, L-treonin, funginat, aroma i kapsulirana mravlja kiselina.
Konzervans: (dodano CEE E-26). Antioksidant: etoksiquin.

Upute za hranjenje: ad libitum – dopustite kuniću slobodan pristup do hrane.

Čuvanje: na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od sunčeve svjetlosti.