TOP MENUE

CHIPSI MAIS stelja za životinje Limun 10L

88,00 kn (11,68 EUR)

CHIPSI MAIS stelja za životinje Limun 10L. Chipsi mais granulat izrađen je od srčike klipa kukuruza. Teži je od drvenih strugotina pa se ne ljepi na krzno i šapice te ne rasipa izvan kaveza. Odlikuje se vlastitim ugodnim mirisom ili je dodatno aromatiziran mirisom limuna.

 

Opis

CHIPSI MAIS stelja za životinje Limun 10L

Chipsi mais granulat izrađen je od srčike klipa kukuruza. Teži je od drvenih strugotina pa se ne lijepi na krzno i šapice te ne rasipa izvan kaveza. Odlikuje se vlastitim ugodnim mirisom ili je dodatno aromatiziran mirisom limuna.

Uputa za korištenje: Prije prve upotrebe očistite krletku, pazeći pri tome da ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka.  Napuniti mačji krletku s minimalno 3 cm stelje. Svaki dan lopaticom odstranite onečišćenu stelju i krute dijelove, te dopunite svježom steljom. Potpunu promjenu stelje potrebno je napraviti kad stelja više ne veže mirise.

JRS J. Rottenmaier & Soehne proizvodi i stelje koje pomažu da se životinje osjećaju ugodno kao u svom prirodnom okruženju. JRS proizvode preporučuju neovisni instituti i radne grupe. Njihova kvaliteta podložna je strogim provjerama.

Sastav: Srčika klipa kukuruza
Zemlja podrijetla Njemačka