TOP MENUE

CHIPSI FAMILY stelja od kukuruzovine 20L

125,00 kn (16,59 EUR)

CHIPSI FAMILY 20L stelja od kukuruzovine/ 12kg. Stelja od kukuruzovine za sve životinje alternativa slamnatim proizvodima i klasičnoj piljevini. Najbolje rješenje za većinu kućnih ljubimaca kao što su npr; kunići, zamorci, činčile, štakori, hrčci, degui, miševi, patuljaste svinje, ptice i sl. Pogodne su za držanje više različitih vrsta životinja.  Chipsi stelje proizvedene su od biranog, prirodnog drveta i drvenih vlakana. Sirovi materijal, kao i kompletna proizvodnja podliježu strogim standardima kvalitete.

Opis

CHIPSI FAMILY 20L stelja od kukuruzovine/ 12kg

Stelja od kukuruzovine za sve životinje alternativa slamnatim proizvodima i klasičnoj piljevini.

Najbolje rješenje za većinu kućnih ljubimaca kao što su npr; kunići, zamorci, činčile, štakori, hrčci, degui, miševi, patuljaste svinje, ptice i sl. Pogodne su za držanje više različitih vrsta životinja.  Chipsi stelje proizvedene su od biranog, prirodnog drveta i drvenih vlakana. Sirovi materijal, kao i kompletna proizvodnja podliježu strogim standardima kvalitete.

Svi JRS sirovi materijali dolaze iz obnovljivih izvora, šuma kontroliranog podrijetla koje se obnavljaju po principu prirodne rotacije. Vlakna se obrađuju pomoću posebne proizvodne tehnologije i obrada je prilagođena individualnim potrebama različitih vrsta životinja. JRS se također bavi istraživanjem i razvojem različitih oblika vlakana kako bi  proizveli optimalan proizvod.

Prirodna vlakna biljaka na prirodan način apsorbiraju vlagu i mirise. U JRS-u, koristimo te karakteristike kako bi poboljšali učinkovitost naših proizvoda.

  • idealno za svakodnevno čišćenje
  • izvrsno rješenje za područja koja su jako vlažna, npr. oko pojilica i slično.