TOP MENUE

CHIPSI CLEAN higijenska stelja od konoplje 3kg

88,00 kn (11,68 EUR)

CHIPSI CLEAN higijenska stelja od konoplje 3kg. Uz CHIPSI CLEAN higijensku stelju od konoplje za male životinje, nećete trebati brinuti o čistoći. CHIPSI CLEAN drži pod čistim i suhim i osigurava da vaša mala životinjica ostane suha i čista, gotovo bez prašine. Super čisti komadići konoplje garantiraju da će se čak i najosjetljivije životinje osjećati odlično! Osim toga ova stelja je izuzetno ekonomična jer ima odličnu moć upijanja zbog koje ćete rjeđe trebati mijenjati stelju u nastambi.

Opis

CHIPSI CLEAN higijenska stelja od konoplje 3kg

Uz CHIPSI CLEAN higijensku stelju od konoplje za male životinje, nećete trebati brinuti o čistoći. CHIPSI CLEAN drži pod čistim i suhim i osigurava da vaša mala životinjica ostane suha i čista, gotovo bez prašine. Super čisti komadići konoplje garantiraju da će se čak i najosjetljivije životinje osjećati odlično! Osim toga ova stelja je izuzetno ekonomična jer ima odličnu moć upijanja zbog koje ćete rjeđe trebati mijenjati stelju u nastambi.

Uz CHIPSI CLEAN stelju za ljubimce činite dobro za okoliš jer je konoplja dobivena na posebno ekološki način, može se kompostirati i 100% je biorazgradiva. Prerađuje se bez dodataka kemikalija.

Prednosti CHIPSI CLEAN su:

  • Izuzetna moć upijanja
  • Veže neugodne mirise
  • Prikladna za alergičare
  • Bez umjetnih dodataka
  • Pakiranje od 30 litara/3 kilograma