TOP MENUE

CHIPSI CLASSIC 20kg

155,00 kn (20,57 EUR)

CHIPSI CLASSIC 20kg. Inovativna stelja nove generacije – bez prašine! Higijena i zdravlje u modernim stajama – za uzgajivače i praktične vlasnike domaćih životinja i kućnih ljubimaca

Opis

CHIPSI CLASSIC 20kg

ČISTO I PRIRODNO Inovativna stelja nove generacije – bez prašine!

U prirodi se na vrlo domišljat način vrši upijanje i prijenos tekućina i hranjivih tvari od korijena preko stabiljke, do grana i listova. Slijedeći taj primjer, stvorili smo aktivna, tehnološki rafinirana drvena vlakna koja upijaju tekućinu i mirise i vežu ih duboko u sebi. Tako je nastala inovativna stelja, Chipsi Classic. Stelja se u potpunosti bazira na prirodnim materijalima i praktično je, čisto i uredno rješenje za životinje i vas. Bez korištenja kemijskih dodataka tijekom proizvodnje.

Chipsi CLASSIC – isprobana i provjerena stelja za staje, boksove, kaveze i ostala mjesta na kojem borave životinje, od strugotina mekog drva, koja se odlikuje vrhunskom kvalitetom i jednostavnim rukovanjem.
Upijanje tekućine i mirisa mnogo je bolje nego kod konvencionalne stelje od slame.

Značajke proizvoda
* mekana i nježna za zglobove
* ne praši se
* vrlo upijajuća
* ekonomična u potrošnji
* lagana za transport i zahtjeva manje prostora za pohranu

JRS J. Rottenmaier & Soehne proizvodi i stelje koje pomažu da se životinje osjećaju ugodno kao u svom prirodnom okruženju. JRS proizvode preporučuju neovisni instituti i radne grupe. Njihova kvaliteta podložna je strogim provjerama.
Sastav: Drvene strugotine jele.