TOP MENUE

CAT’S BEST SMART PELLETS stelja za mačke 10L

142,50 kn (18,91 EUR)

CAT’S BEST SMART PELLETS stelja za mačke 10L. Organska stelja za kućne ljubimce, za mačke koja se lagano gruda i ne lijepi za dlaku šapica. Europska biljna stelja za mačke N˚1 .. Prva je stelja za mačke malih peleta koja se zbog svog posebnog oblika ne lijepi za krzno i šapice, što značajno smanjuje iznošenje stelje iz kadice mačjeg wc-a. Iznimno je ekonomična-dugotrajna, može se zadržati u mačjem wc-u do 7 tjedana, prije potpune promjene.

SKU: 3013 Kategorije: ,

Opis

CAT’S BEST SMART PELLETS stelja za mačke 10L

Organska stelja za kućne ljubimce, za mačke koja se lagano gruda i ne lijepi za dlaku šapica. Europska biljna stelja za mačke N˚1 .

Prva je stelja za mačke malih peleta koja se zbog svog posebnog oblika ne lijepi za krzno i šapice, što značajno smanjuje iznošenje stelje iz kadice mačjeg wc-a. Iznimno je ekonomična-dugotrajna, može se zadržati u mačjem wc-u do 7 tjedana, prije potpune promjene. Kao što u prirodi tekućina i hranjive tvari putuju od korijena drveta, preko grana do listova, tako u Cats Best smart pellets stelji za mačke rafinirana drvena aktivna vlakna hvataju tekućinu i mirise i vežu ih duboko u sebi. Stoga nema neugodnih mirisa.

Biorazgradiva je, iz obnovljivih izvora.

Ostatak stelje za mačke umjesto da odložite u smeće, možete kompostirati ili odložiti u kontejner za bio-otpad. Tokom proizvodnje nisu korišteni nikakvi kemijski dodaci.

UPUTE ZA KORIŠTENJE: napuniti kadicu mačjeg wc-a sa minimalno 5 sm peleta. Svaki dan lopaticom odstranite nastale grudice i krute dijelove i dopunite svježom steljom. Pripazite da u wc.školjku bacate jednu po jednu grudicu, pričekajte da se otopi i tada pustite vodu. Potpunu promjenu stelje za mačke potrebno je napraviti kada stelja više ne veže mirise.