TOP MENUE

CAT’S BEST SMART PELLETS, stelja za mačke 10L

126,00 kn

CAT’S BEST SMART PELLETS, organska stelja za mačke/kućne ljubimce koja se lagano gruda i ne lijepi za šapice. Europska biljna stelja za mačke N˚1 Cat’s Best Smart Pellets prva je stelja za mačke malih peleta, koje se zbog  svog posebnog oblika ne lijepe za krzno i šapice, što značajno smanjuje iznošenje stelje iz kadice mačjeg WC-a.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 3013 Kategorije: ,

Opis

CAT’S BEST – Smart Pellets – The power of Nature – organska stelja za kućne ljubimce koja se LAGANO GRUDA i ne LIJEPI za dlaku capica

Europska biljna stelja za mačke N˚1 Cat’s Best Smart Pellets prva je stelja za mačke malih peleta, koje se zbog  svog posebnog oblika ne lijepe za krzno i šapice, što značajno smanjuje iznošenje stelje iz kadice mačjeg WC-a. Iznimno je ekonomična – dugotrajna, (može se zadržati u mačjem WC-u do 7 tjedana, prije potpune promjene). Kao što u prirodi tekućina i hranjive tvari putuju od korijena drva, preko grana do listova, tako u Cat’s Best Smart Pellets stelji za mačke rafinirana drvena aktivna vlakna hvataju tekućinu i mirise i vežu ih duboko u sebi (masa stelje za mačke može se povećati do 7 puta). Stoga nema neugodnih mirisa. Biorazgradiva, iz obnovljivih izvora Cat’s Best Smart Pellets stelja za mačke napravljena je jedinstvenom tehnologijom od  PEFC certificiranih obnovljivih sekundarnih sirovina, 100% prirodna i bio razgradiva. Niti jedno stablo nije posječeno da bi se napravila ova stelja. Nastale grudice u WC-u se, poput toaletnog papira, mogu slobodno bacati u WC školjku, koju jednostavno treba isprati vodom. Ostatak stelje za mačke umjesto da odložite u smeće, možete kompostirati ili odložiti u kontejner za bio-otpad. Tokom proizvodnje nisu korišteni nikakvi kemijski dodaci.

Uputa za korištenje Napuniti mačji WC s minimalno 5 cm Cat’s Best Smart Pellets stelje za mačke. Svaki dan lopaticom odstranite nastale grudice i krute dijelove (možete baciti u WC) i dopunite svježom steljom. Pripazite da u WC školjku bacate jednu po jednu grudicu, pričekajte da se otopi i tada pustite vodu. Potpunu promjenu stelje za mačke potrebno je napraviti kad stelja više ne veže mirise. Proizvedeno u Njemačkoj.