TOP MENUE

CAT’S BEST SENSITIVE stelja za mačke 8L

90,00 kn (11,95 EUR)

CAT’S BEST SENSITIVE – HIGIJENSKE PERLICE – PRIRODNO AKTIVNE. Jedinstven: Zelene, organske, higijenske perlice s posebnim, prirodnim blokatorom mirisa spriječit će nastanak bilo kakvih neugodnih mirisa. CAT’S BEST Sensitive sa prirodno aktivnim higijenskim perlicama, za dugotrajnu higijenu u mačjim wc-ima! Ultra sitna granulacija

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 2993 Kategorije: ,

Opis

CAT’S BEST SENSITIVE stelja za mačke 8L, higijenske perlice-prirodno aktivne

Jedinstvene: Zelene, organske, higijenske perlice s posebnim, prirodnim blokatorom mirisa spriječit će nastanak bilo kakvih neugodnih mirisa. CAT’S BEST Sensitive sa prirodno aktivnim higijenskim perlicama – za dugotrajnu higijenu u mačjim wc-ima! Ultra sitna granulacija: CAT’S BEST Sensitive izvrstan je zbog dodatne higijene – i strukture: Ova stelja za mačke je  posebno meka i nježna za šape. Mačke ga obožavaju i zadovoljne su  sa CAT’s BEST Sensitive steljom.

 Uklanja li vaša stelja neugodne mirise?

Neugodne mirise proizvode mikrobi koji razlažu mačji urin, u između ostalog, amonijak. Običan pijesak za mačke može samo djelomično upiti vlagu. Ostatak se skuplja na dnu mačjeg wc-a, a to  je idealno mjesto za razvijanje mirkoba koji su zaslužni za neugodne mirise i nehigijenske uvjete. ZADRŽAVA NEUGODNE MIRISE I MIKROBE NA PRIRODAN NAČIN

CAT’S BEST Sensitive osigurava veću higijenu na prirodan način, neugodni mirisi u vašem domu su stvar prošlosti.
Zahvaljujuči jedinstvenoj JRS-ORGANICFIBRE800TECHNOLOGIJI  CAT’S BEST Sensitive  funkcijama poput prirodnog uklanjanja neugodnih mirisa i mikroba.

JRS-ORGANICFIBRE800– TEHNOLOGIJA jednostavno je nevjerojatna!

Zahvaljujući jedinstvenoj JRS-ORGANICFIBRE800TECHNOLOGIJI
CAT’S BEST Sensitive
zadržava neugodne mirise i blokira razvoj bakterija: vlaga i neugodni mirisi brzo se upijaju i zadržavaju u stelji pomoću ultrafinih vlakana sa kapilarnim sustavom. Na ovaj način sprječava se nastajanje neugodnih mirisa bez kemijskih dodataka! Zelene, organske higijenske perlice s posebnim, prirodnim blokatorom neugodnih mirisa pobrinule su se za nestanak neugodnih mirisa.

SUPER EKONOMIČAN – osjetno manja potrošnja

Zahvaljujući JRS-ORGANICFIBRE800TEHNOLOGIJICAT’S BEST Sensitive  traje osjetno dulje te je stoga puno ekonomičniji u odnosnu na druge grudajuće mačje stelje. Može upiti više od 800% tekućine upravo zbog svojih super upijajučih svojstava.

Iskorištenu stelju moguće je vrlo brzo i lako ukloniti upravo zbog svojih optimalnih i ekstra grudajućih svojstava. Još jedna higijenska prednost je da se pri uklanjanju minimaliziraju mrvice i sve što padne natrag u stelju, može tamo i ostati do 8 tjedana!

100 % prirodna organska vlakna

CAT’S BEST Sensitive je potpuno prirodan proizvod, proizveden od 100% obnovljivih organskih vlakana – sirovi materijal bez umjetnih i kemijskih dodataka. Za proizvodnju CAT’S BEST Snensitive koristimo samo najfinija organska vlakna, koja dolaze od netretirane stabala domaće jele i smreke. Područje se konstantno pošumljava i na taj način se održava zdrav ekosustav. Zbog toga nosimo i PEFC certifikat. Istovremeno, naša biljna vlakna su dio prirodnog biološkog ciklusa biljke, od sjemenke pa sve do truljenja i biološkog razlaganja proizvoda. CAT ’S BEST Sensitive  nije samo proizvod koji je moguče kompostirati, on je 100% bio razgradiv.CAT’S BEST Sensitive sastoji se od 100 % obnovljivih biljnih vlakana i pakiran je u ekološki prihvatljivoj papirnatoj vrećici.