TOP MENUE

CAT’S BEST ORIGINAL pijesak za mačke 5L

53,00 kn (7,03 EUR)

CAT’S BEST ORIGINAL pijesak za mačke 5L. Organska stelja za kućne ljubimce, za mačku, koja se gruda. Napravljena je od tehnološki poboljšanih aktivnih drvenih vlakana, koji na prirodan način, mikro finim kapilarnim sistemom, upijaju i vežu tekućinu i mirise, grudaju se, ne stvaraju prašinu, biorazgradiva su i dugo traju. Tekućinu upija do 7 puta više od svog volumena tako može ostati u mačjem WC-u do 7 dana.

SKU: 2996 Kategorije: ,

Opis

CAT’S BEST Pijesak za mačke drveni peleti Eko Plus

Organska stelja za kućne ljubimce, za mačku, koja se gruda. Napravljena je od tehnološki poboljšanih aktivnih drvenih vlakana, koji na prirodan način, mikro finim kapilarnim sistemom, upijaju i vežu tekućinu i mirise, grudaju se, ne stvaraju prašinu, biorazgradiva su i dugo traju. Tekućinu upija do 7 puta više od svog volumena tako može ostati u mačjem WC-u do 7 dana.

Proizvedena je iz prirodnih biljnih produkata poput toaletnog papira, tako da se grudice slobodno mogu bacati u WC školjku koju jednostavno i obavezno treba isprati vodom. To je velika novost u usporedbi s ostalim steljama koje se nude na našem tržištu. Iznimno je ekonomična – do 3 x isplativija.

Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizvedena ima moć upijanja vlage 3 x veću od ostalih stelja u ponudi. Time se početna veća cijena znatno umanjuje. Ekstremno se dobro gruda, a grudice u potpunosti upijaju neugodne mirise.

Testirana kvaliteta Eko test napravljen između 19 vrsta grudajućih mačjih stelja ocijenio je CATS BEST mačju stelju najboljom i jedinom potpuno organski razgradivom i ekološkom.