TOP MENUE

CANINA Verminex šampon za zaštitu od nametnika 250 ml

96,00 kn (12,74 EUR)

CANINA VERMINEX Šampon za zaštitu od nametnika. Djeluje odbijajuće na nametnike odmah nakon prve upotrebe. Nježno djeluje na kožu zbog neutralnog pH. Hrani dlaku i uklanja neugodne mirise.

Opis

CANINA VERMINEX Šampon za zaštitu od nametnika. Djeluje odbijajuće na nametnike odmah nakon prve upotrebe.
Nježno djeluje na kožu zbog neutralnog Ph.
Hrani dlaku i uklanja neugodne mirise.

SASTAV: Voda, prirodna ulja, biljna ulja i masne kiseline (dekanska kiselina 29 g/l).

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE: Životinju smočiti mlakom vodom i lagano umasirati šampon u dlaku. Pustiti da djeluje 5 minuta i zatim isprati i osušiti dlaku.
PREPORUKA: Za optimalnu zaštitu, nakon sušenja dlake nanijeti Petvital Verminex kapi, a ležaj i mjesta gdje životinja obitava pošpricati s Petvital Bio-insect-Shockerom.
UČINAK: aktivne tvari iz šampona prekriju nametnika masnim slojem i na taj način ga uguše. ČUVATI na suhom i tamnom mjestu.

MJERE PREDOSTROŽNOSTI: držati van dohvata djece. Ne dovoditi u kontakt s očima, nosom, sluznicom, otvorenim ranama. U slučaju da šampon dospije u oči, odmah ih isprati vodom. U slučaju gutanja, popiti veće količine vode. U rijetkim slučajevima javlja se nadražaj kože ili očiju.
Zaostalo sredstvo i ambalažu treba odlagati kao opasan otpad. Kako biste spriječili zagađenje okoliša, proizvod koristite selektivno. Biocid koristite oprezno. Prije upotrebe, dobro pročitajte upute i informacije o proizvodu.