TOP MENUE

Canina Verminex shampoo 250 ml

92,50 kn (12,28 EUR)

PETVITAL Anitparazitni šampon Verminex u obliku gela 250ml, prirodna zaštita svih kućnih ljubimaca od nametnika: buha, uši, krpelja, njihovih larvi i jajašca.

Djeluje odbijajuće na nametnike odmah nakon prve upotrebe.
Nježno djeluje na kožu zbog neutralnog Ph.
Hrani dlaku i uklanja neugodne mirise

Opis

SASTAV: Voda, prirodna ulja, biljna ulja i masne kiseline (dekanska kiselina 29 g/l).

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE: Životinju smočiti mlakom vodom i lagano umasirati šampon u dlaku. Pustiti da djeluje 5 minuta i zatim isprati i osušiti dlaku.
PREPORUKA: Za optimalnu zaštitu, nakon sušenja dlake nanijeti Petvital Verminex kapi, a ležaj i mjesta gdje životinja obitava pošpricati s Petvital Bio-insect-Shockerom.
UČINAK: aktivne tvari iz šampona prekriju nametnika masnim slojem i na taj način ga uguše. ČUVATI na suhom i tamnom mjestu.

MJERE PREDOSTROŽNOSTI: držati van dohvata djece. Ne dovoditi u kontakt s očima, nosom, sluznicom, otvorenim ranama. U slučaju da šampon dospije u oči, odmah ih isprati vodom. U slučaju gutanja, popiti veće količine vode. U rijetkim slučajevima javlja se nadražaj kože ili očiju.
Zaostalo sredstvo i ambalažu treba odlagati kao opasan otpad. Kako biste spriječili zagađenje okoliša, proizvod koristite selektivno. Biocid koristite oprezno. Prije upotrebe, dobro pročitajte upute i informacije o proizvodu.