TOP MENUE

Canina Petvital Novermin spot-on za mačke 2 ml

39,90 kn (5,30 EUR)

PETVITAL NOVERMIN – sredstvo za ZAŠTITU OD KRPELJA I BUHA – za kućne ljubimce, za mačke – djelotvorna zaštita kroz 4 tjedna – sredstvo za obranu od buha i krpelja koje se nanosi kapanjem (SPOT ON) s odbijajućim (repelentnim) učinkom. Zaštita traje oko 4 tjedna. Zahvaljujući jedinstvenom nosaču netopivom u vodi, sredstvo zadržava potpunu učinkovitost i nakon izlaganja kiši ili kraćeg kupanja. PETVITAL Novermin© je potpuno prirodan proizvod.

Opis

AKTIVNI SASTOJCI: Margosa ekstrakt (sadržan u ulju nema) 2,5%, dekanska kiselina (sadržana u ulju kokosa) 2,5%.

PRIMJENA: čitav sadržaj ampule nanijeti točkastim kapanjem duž leđa, direktno na kožu (razmičući dlaku, a nikako po dlaci), od korijena repa prema vratu, otprilike svaka 3 cm. Ne nanositi u području oko očiju i njuške. Nakon primjene oprati ruke. Nakon 4 tjedna ponoviti primjenu PETVITAL Novermin©.

MJERE PREDOSTROŽNOSTI: proizvod čuvati izvan dohvata djece. Ne primjenjivati na životinji s ranama ili oštećenjima kože. U slučaju kontakta proizvoda s očima, oči isprati obilnom količinom vode. U slučaju gutanja proizvoda popiti što više vode. Proizvod u rijetkim slučajevima može izazvati nadražaj ili alergiju kože.

ODLAGANJE: ostatke proizvoda pohraniti na sabirno mjesto za kemikalije u kućanstvu. Odlažite samo praznu ambalažu, na za to određena mjesta. Čuvajte okoliš. Biocid koristite oprezno. Prije upotrebe, dobro pročitajte upute i informacije o proizvodu.

NAJBOLJE UPOTRIJEBITI DO: datum otisnut na pakiranju. DATUM PROIZVODNJE: 24 mjeseca prije isteka minimalnog roka trajanja označenog na pakiranju.